söndag 7 augusti 2011

"Klart det är bögarnas fel...........!"

Var på plats igår i Kungsträdgården, Pridekväll i ett underbart sommarvarmt Stockholm! På flera ställen hördes "Det är Bögarnas fel" sjungades eller nynnandes. Klart det är Bögarnas fel att allt blir så kul! Någon "glad" person har visst polisanmält Allsång på Skansen inslaget för "Hets mot folkgrupp". Läs mer i SvD. Det är alltid tragiskt när någon tar illa vid sig, ironi, humor är alltid en balansgång, men detta är ju bara för bra!
Vid Datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Allsångsledare i Cyberkören!

6 kommentarer:

Lippe sa...

Torra tråkiga människor som lever sitt liv utan humor och ironi!! Det är synd om dom för om man har en sådan torr inställning till livet är det inte lätt att klara motgångar och svårigheter! Suckar och skakar på huvudet och glädjs sedan åt att jag kan skratta både rått och hjärtligt både åt mej själv och mina medmänniskor!
Kram min oumbärlige ;)

Lippe sa...

PS Kom till mamma = lägg dej i min frys!
DS

Anonym sa...

Vad jag läste var det en bög som
anmälde framförandet av sången på
Skansen, det är klart att han blev
arg om han tog budskapet bokstavligt!!

Maritha

Rödluvan Betty sa...

Humor är det super viktigt att ha, att ha skoj är ju kul!:)

BP sa...

Nej du: Allsång på Skansen - även det här inslaget - är det töntigaste jag vet. Förstår att jag ALDRIG tittar på detta jönsiga programm. USCH!!!
Ja som maken brukar säga: Humour doesn't travel, å här kan jag inte ens dra på mungpiporna. Sorry!

Anna sa...

Ursäkta, men det var ju INTE roligt! Uppenbart satiriskt & de flesta bögar skrattar nog HÖGT! Men ändå så HEMSKT nummer... Om det nu vore "hets mot folkgrupp", så riktades denna snarare mot evangeliskt kristna människor - att döma av musikstilen & "gospelpartyt".