fredag 19 augusti 2011

"Maria Montazami.....billigt sökord....!"

Ja ja om alla nu envisas så fortsätter jag väl blogga då! Fast jag är lite irriterad, jag vill ju egentligen ha en ännu större "läsekrets", för inte nog med att min blogg är kul den är ju bra också...hm...stundvis! Fast det viktigaste av allt jag har kul medans jag skriver. Idag kör jag en "fuling" med lite gammal "skåpmat", för bilden på Maria Montazami, Oumberlige Peter och PocketHexan (Lilla Frun alltså) har jag visat förut! Undrar egentligen vem som äger "rättigheterna" till den här bilden, den är tagen med min kamera men det var Maria Montazamis man som tog bilden på oss innan vi alla drog vidare till Café Opera och söp skallen i "bitar" en snöig vinterdag i början på året! Kamran Montazami är faktiskt ännu trevligare än sin Fru, han är ju fastighetsmäklare som kanske alla vet. Nyfiken på vad han säljer får "kåkar" så tittar du in här!
Nyligen så hittade han en liten villa i Hollywood till mig och Lilla Frun, kompispris på 12 miljoner dollar, som hittat! När vi träffades han och jag så måste det blivit ett "litet missförstånd", han verkade tro att jag var en känd plastikkirurg, kanske översatte jag lite "fel" vad jag sysslade med inom vården!
Jaha, då var man åter på "bloggbanan" igen....känns tryggt och skönt! Jag har långledigt i några dagar nu så kanske kommer jag blogga som bara "den"!
Under tiden Vänner så vill jag passa på att önska en trevlig helg!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Oliv i Cybermartiniglaset!

5 kommentarer:

Caja: sa...

Det var ju inte de små och billiga husen precis....I ett av dem kunde vi ju bunta ihop många bloggare med familjer och haft en Kräftskiva som heter duga ;-) Förmodligen hade vi fått utrusta oss med karta och kompass för att hitta i dessa stora schabrak till hus...hhrrmmm..undrar just om de är handikappvänliga?? Annars får vi bygga om, du är ju snickare och det är ju Harmonimannen med...

Vad sägs..ska vi slå till med Laguna Niguel???

Fredagskram/caja

Elle sa...

Säg den bloggpaus som varar länge hos dig...*ler*
Oss kan du inte lura längre! Vi känner dig och vet att du alltid kommer tillbaka, förr eller senare.

En lyxvilla i miljonklassen?
Tack, men nej tack!
Hellre en liten röd stuga i Sverige.

Ha en skön helg!
Kram Elle

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Hrmm.... vicka hus :-))) Snajsig bild då. Den måste jag ha missat.... Aha.... du är på väg att stänga ner bloggeriet. Igen. Jamen..... Kalla det time-out istället.... du vet 'hot' kommer man inte långt med haha..... :-))))

Sitter här mest och försöker bli klar med mina jobbsaker. Men inser att det är flera timmar kvar innan dagens 'måste-göra-klart' lista är uppfylld. Jaha....

kram
Charlotte

Snäckskalsdalen. sa...

Ska titta in på husen snart, antar att det är små grindstugor, bara.

Vet du, det är klart du ska fortsätta blogga. Jag har ett liiiitet problem med din blogg, bara, och det är den svarta bakgrunden och vita texten. Jag får ransonera mina tittar in hos dig för jag får månar och stjärnor framför ögonen en lång stund efteråt....bara så du vet. Och jag är nyundersökt av ögondoktorn och jag har inga fel i ögonen....

Ha det gott och keep on blogging!

Agneta kram

BP sa...

Diskussionen om bildrättigheterna ska vi inte gå in på;-) Men kul att killen tycker att du är rik, lite freebies från hans sida kan väl inte sitta helt fel;-)