onsdag 10 augusti 2011

"Tvivlar man inte så finns man inte........!"

Japp, nu hände det igen! Vadå? Jo, jag "släckte ner" och tog bort mina bloggar! Trogna läsare av Oumberligabloggen vet att det händer då och då! Fast igår var jag helt övertygad att jag inte skulle återvända till "bloggträsket" något mer! Varför? Inte pga av Er Kära Vänner och Era fantastiska bloggar utan helt och hållet pga mig själv. Vaknade tidigt igår morse och satte igång med att läsa mina senaste inlägg! Alldeles kallsvettig så insåg jag vad jag håller på med, är jag inte riktigt klok? Okej, detta faktum är självklart ingen nyhet varken för mig eller andra, men det här sista "bottennappinlägget" med en älg som sätter på en staty och sedan min detaljrika redogörelse över PocketHexans dvs min Älskade hustrus och mitt sexliv! Har ett sådant inlägg något som helst berättigande? För att inte tala om "dildoracet" som jag hade med mina grannar, hur är en människa skapt som arrangerar sådant? Ja, som sagt, ibland är jag en tvivlare av "kaliber". I vilket fall som helst, så har jag ännu en gång kommit över mina tvivel.........Världen behöver Oumberliga Bloggen lika mycket som Oumberlige Peter behöver världen! Är det kanske inte så att man kanske behöver något djävligt "dåligt" för att få en "motpol"..........exempelvis, en läsare har en bokblogg och analyserar litteratur.........är det då inte djävligt skönt att ha läst i min blogg först.
Lite taskig stavning, lite taskiga meningsuppbyggnader och lite allmänna språkfel....sedan ett rejält "lågvattenmärke" till bildval.........är det inte sådant som kanske får andra att tycka just "fan, min blogg är en seriös och fin blogg"? Ni fattar mina tankebanor......som sagt Oumberlige Peter är tillbaka på "banan" och lovar att absolut inte bättra mig på något sett, har faktiskt funderat på att skruva till Oumberliga Bloggen lite till, för visst fan är Världen galen.....men det var inte jag som började!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Tvivlare i Cyberaltet!

6 kommentarer:

Elle sa...

Ja, dina "nu-slutar-jag-blogga-attacker" känner jag till väl.
Så väl att jag inte tar dem på allvar, för jag vet att du kommer tillbaka. Liksom jag, efter mina bloggtorkeperioder.
Alltid finns det nåt att skriva, om än på svenska med tysk ordföljd. Vem bryr sig?
Den som inte vill läsa hittar säkert en annan blogg att irritera sig på.
Hoppas att du och hexan har återhämtat er efter helgens äventyr.
Ha en fin dag!
Kram Elle

Patricia sa...

Du är inte ensam om att bli "less" på bloggandet, men jag slutar inte, jag tar en liten paus när jag är less.. =)

Och tack för titten .. alltid kul med besökare som kommenterar .. =)

Må så gott!
Kram Patricia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

:o)... det är bra att du skriver med glimten i ögat, det tar liksom udden av dina bilder. Men skojar du!! Ett helt lastbilsflak med rivningsdetaljer från Italien. Finns det såna superställen där du bor, här är det mest skitloppisar och dyra antikbodar.
Kramar
AnnaMaria

4U2! sa...

Så länge du inte blir censurerad som bloggare så klarar du dig väl? :)

Baronessan sa...

Ja, du är galen. Fullständigt galen. Otroligt galen. Till och med oumbärligt galen. Håll fast vid det. Det piggar upp gamla kärringar som mig :)

BP sa...

Varför medger du inte att du är en periodare, det blir så mycket lättare för oss att förstå då;-)