måndag 8 augusti 2011

"Kåt H(älg)........här sitter jag och gnider min bössa..."

Hoppas sexlivet har varit bra i helgen! Ett bra fungerande sådant gör Sveriges arbetsplatser lite trevligare att återvända till efter semestrar eller vanliga helger!
Va fan, kanske Vän av ordning nu säger, ska han börja skriva om sex det första han gör på Måndagsmorgonen? Ja, faktiskt, det ska jag göra av många olika orsaker. För det första Kära Bloggvänner är det lite av Erat fel också!
Det blev nämligen inget sex för Oumberlige Peter i helgen! Du som inte är intresserad av en 47-årig manlig bloggares sexliv ska genast sluta läsa här!
Jag sa ju att du inte skulle läsa.......(Konstig nog när jag bjuder på något naket eller skriver om sex så slår min blogg alltid besökrekord...hm...intressant)
Ja, till saken, alla påstår att de tycker sex är naturlig, skitsnack, självklart så tycker de flesta det, men oerhört många tycker det är ett "jobbigt" ämne och inte ens Malena Ivarsson kan prata så det känns naturligt! Jag har ju en seriösare medicinblog också www.jernsaxen.blogspot.com , inte en enda gång har jag fått något gehör för problematiken om handikapp/sjukdom kontra sexualitet på bloggen, men "djäklar i min Lilla Låda" vad jag fått mail och mycket seriösa frågor angående det ämnet!
Idag är jag irriterad, det blev inget "bus" i helgen! Fast jag lovar jag ska vara snäll med mina kamrater på jobbet trots det!
Har just kommit hem ifrån Jaktskyttebanan och har nu gnidit min bössa ren och fin! Skjuta är ett bra sett att avreagera sig på...........självklart så uppnår man inte den totala "tillfredsställelsen" för än jag har gjort ett inlägg på min blogg också!
Ja, till saken, som sagt det blev inget "bus" i helgen, Lilla Frun (Svårt ryggskadad med smärtproblematik) och jag valde istället andra aktiviteter, bl a besöka Pridefestivalområdet och äta ute, det är så vårat liv är, vi får "välja" vad vi ska lägga kraft på, orken räcker inte till allt! Det var i Lördags det, så när hon "piggnat till" lite igår på Söndagen så var det jag som stod för "problematiken"..........Ni kanske såg och läste alla mina fantastiska inlägg och kommentarer jag gjorde igår? Satt faktiskt nästan hela dagen och skrev/läste.......japp, vad händer medans man låter Lilla Frun vila ut.......då är det min tur att få ont i ryggen!
Hm.....som sagt lite "irriterad" idag!
Nej nu pratar vi viktigare saker.......Enligt artikel ifrån TT så har älgkor bättre kontroll över kärlekskranka tjurar än forskarna trott. Älgkor ger ofta ifrån sig protestgnöl när de uppvaktas av tjurar de inte gillar. Nu visar forskare i Idaho i USA att älgkorna gnölar mer när unga tjurar närmar sig, vilket retar upp de större. Kornas uppträdande hjälper dem att undvika trakasserier från mindre tjurar, samtidigt som det provocerar fram strider mellan större tjurar!
Ja, det är som jag alltid har sagt......."det är kvinnornas fel alltihopa!"
Herrugud vilket intelligent inlägg jag fick ihop idag då, riktigt förvånad själv faktiskt! (ler)
Hmm.....undrar om inte mitt ryggonda gick över på Jaktskyttebanan i morse......och det är en kvart kvar innan jag ska till jobbet..............!
Ha en fin Måndag och en härlig vecka!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde Din Dubbelbössa i Cyberkrutröken!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, man tager vad man haver som Kajsa Varg sa!
Både jag och min man har haft lång helg tillsammans, barnen hos Mormor och Morfar, mitt leénde går ifrån ena örat till det andra, det beror inte bara på din roligt skrivna blogg! Hittade hit via Svenska Dagbladet, jag tror jag stannar ett tag!
/Kramis från Sophia

Duktiga Tjejen sa...

Vilken bild, haha! Självklart gör (bra och självvalt) sex en till en mer harmonisk och bättre människa, det var tamejfan rätt många sura miner jag såg på kontoret idag efter semestern... jag ler :D

Lippe sa...

Hälg och älg..det känner jag igen ;)
Tycker att älgkor är intelligenta varelser! Klart man ska gnöla när man inte är nöjd!
Kram

Västgötskan sa...

*asgarv* Smarta fruntimmersälgar. Men "gnöla" förresten? Heter det så?? Brukar de inte "frusta" eller något annat "brôla"?

Men det kanske är en dialektsfråga? "Brôla" kanske bara älgarna här i göteborgstrakten gör? Ha ha! :-D

Jess sa...

Hoppas nästa helg ger bättre tur! ;)

BP sa...

Malena Ivarsson - du måste skoja...
Semestermånaden juli är ju den värsta månaden på året för att INTe ha sex - mest gräl har jag läst någonstans och det var då inte hos Malena om man säger så;-)

Gun sa...

Hahaha, underbart inlägg. Det är inte alltid lätt att få ihop det så alla är nöjda..:)