söndag 14 augusti 2011

"Herr och Fru Olofsson busar i hissen.......!"


Jaha, nu "sket sig" allt igen! Är det inte Bögarnas fel så är det defenetift Fru Olofssons fel! Se inlägget nedan. Hade tänkt att alla nya läsare av Oumberliga Bloggen skulle få en liten finare och mer nyanserad bild av mig. Vill ju inte bli känd som "Den där Snuskige Galleristen Oumberlige Peter" inte! Ja till saken, gjorde alltså dagen till ära inlägget nedan för att berätta om min lite mer "konstnärliga ådra". Helt plötsligt så hojtar Lilla Frun till ifrån vardagsrumssoffan där hon sitter och gnider på ett inlägg som hon ska publicera under dagen:
"Du kan inte ta bort ditt inlägg ännu, vill att våra inlägg ifrån Fotografiska Museet ska vara "synkade"!
Hm....förstår faktiskt inte riktigt varför, skulle det spela någon roll, men titta in på PocketHexans blogg så får du se vad som händer under dagen, själv ska jag som sagt till jobbet!
Men eftersom mitt "seriösa inlägg" nu kommit i skuggan pga av detta inlägg så kan jag väl prata lite "snusk" i allfall, eller "bus" som jag tycker är ett gulligare ord!
Varenda tidning nuförtiden har ju någon form av "sexspalt" och i dessa behandlas allehanda olika ämnen....ett vanligt förekommande är ju hur man håller igång sexlivet! En av tidningarna/sexologernas tips är ju att man ska ha sex på spännande platser......"dunk" sa det plötsligt i hissen när jag och Lilla Frun åkte mellan våningarna i Fotografiska museet, det var Lilla frun som klappade till "nödstoppknappen"! Man kan ju undra vad hon fått "sådana ideér ifrån?" Kanske blev det för mycket av det goda under fotoutställningen, se två inlägg längre ner på sidan!
Ja, i vilket fall så är Oumberlige Peter en ståndaktig kille, skulle aldrig falla mig in att ha sex i en hiss på ett Museum, herregud tänk på alla stackare som då måste gå i trapporna under tiden!
"-Nej du!" Sa jag med bestämd och fast röst till Lilla Frun! Inte idag! Men vi kan ju ta en bild nu när vi ändå står stilla i hissen, fast helt plötsligt så började hissen åka (därför lite suddig bild) i allafall, trots intryckt nödstoppsknapp, vilken djävla tur att vi inte börjat "busa" i hissen, då hade Robert Mapplethorpes bilder varit barnsagor i jämförelse med vad väntande hissresenärer skulle fått se!
Tur att en i vårat förhållande är vuxen och seriös. Egentligen så skulle Ni kanske inte läsa min Frus blogg, en massa tokiga Kärringar kan ju få ideér och helt plötsligt kommer ju inte en enda hiss att fungera som den ska. Tur att det finns Män......Män som jag som vet skillnaden mellan rätt och fel och med en god moral! Som dessutom kan se ordet "sex" som en siffra mellan fem och sju och inget annat!
Avslutar med att väva ihop inlägget nedan om tyger med detta! Har Ni sett vilket fint tyg jag har i skjortan på bilden, tack och lov inte Dressman (se tidigare hissbild), här pratar vi Egyptisk kammad bommull, när den skjortan är "slut" så hamnar den självklart i mitt "lapptäcke"......kanske minns jag då hur vi busade/inte busade i hissen på fotografiska museet en sommar i vår ungdom!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Konduktör i Cyberhissen!

9 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Jag la faktiskt märke till din skjorta det första jag tittade på inlägget. Mycket snygg. Ni ser båda så oerhört fräscha och utvilade och lagom solbrända ut!
I hissar åker man. Bara. Punkt slut. Duktigt gjort att ta hänsyn till andra så att dom slipper gå i trappor. Annars hade det kanske kunnat ses som en konstnärlig installation med lite rajtantajtan där i hissen, vem vet.....
Agneta kram

4U2! sa...

Men! ;) :) ;)

Vita rosor och förgätmigej sa...

Vad skaaa man säga... En underhållande blogg har du hur som helst! Lycka till med lapptäckssömnaden. Behöver du tips och råd är det bara att fråga mig. Jag är snudd på proffs... ;0)

/ Anna

BP sa...

:-))) Bilden är absolut kanooooon!!! Du ser - man kan roa sig med annat i hissar också - du la ju upp beviset;-)

Tankar vid midnatt sa...

Fotografiska är ett fantastiskt ställe. Förstår att det inspirerade till olika aktiviteter :D
Förutom Fotografiska så passade jag på att kolla National museets utställningen Lust & Last som visar hur synen på sexualitet, dygd och synd har skildrats i konsten från 1500-talet och fram till idag.
Bra intro på mina studier i Sexologi på Mah...

Ps! Passade ni på att fika på Fotografiska - vilket ställe, vilken mat och utsikt!!!

Lippe sa...

Härlig bild!! Ni ser riktigt fulla i bus ut och du ler så fint, Peter! MEN ett vackrare leende än din fru är svårt att hitta!!
Tillsammans ser ni fantastiska ut ;)
Kramar till er bägge oumbärliga busfrön ♥

Fru Gårman sa...

När jag väl kommer till fotografiska, dit vi varit på väg sen de öppnade, men ännu inte kommit fram, kommer jag att tänka på dig och lilla frun i hissen. Garanterat! :)
Vill du kika på fler foton kan du ju alltid kika in här. http://cogitoergosum999.blogspot.com/

Västgötskan sa...

Ursäkta, men jag fastnade "bara" på dina sista ord: "Konduktör i cyberhissen"...?
Det borde en blogg heta: "Välkommen till din konduktör i cyberhissen/världen". Hi hi!

Ha en skön dag!
Kram Västgötskan

desperat hemmafru sa...

Heeej Peter! Kul att se att du håller ställningarna där hemma i Sverige. Själv har jag fullt upp med att omorientera mitt liv. Från Belgien till Tyskland. Så fort jag har ett fast internet kommer jag mer frekvent att återkomma på din blogg.

Och förresten, du HAR verkligen en söt fru! :-)