söndag 28 augusti 2011

"Varför inte ta med Mormor på lite nakenbrottning......!"

Japp, nu är jag tillbaka för femtioelfte gången, en del av Er känner mig ganska väl vid det här laget! Tror Ni att det är ett dåligt PR-trick ifrån min sida att ständigt stänga av och på min blogg så tror Ni helt fel. Oumberlige Peter är nämligen en "känslig" kille och när jag är antingen trött/förbannad/ledsen då händer det saker. Ibland säger jag upp mig ifrån jobbet t o m, för det mesta får jag komma tillbaka eller som min nuvarande Chef säger!
"-Jaja, ring när du är på humör igen!" Ja, vi konstnärssjälar har fan i mig inte det lätt!
Jaha och vad ska Svenska folket hitta på för meningslöst idag då? Bio, knattematcher, efter middagsfika med släkten eller något liknande huvudsaken är ju att man gör något som är trevligt!
Om du bor i Stockholmsområdet så tycker jag Ni ska ta med Mormor/Farfar till
Bonniers Konsthall och se på lite "nakenbrottning", ja faktiskt kultur på hög nivå. Två nakna män brottas med påsar på huvudet. Det är en levande installation av Laura Lima. Tittar Ni noga så kanske en av killarna har ett stort "O" tatuerat på höger skinka, kanske är det Oumberlige Peter som jobbar lite extra i väntan på det stora genombrottet som Erotisk Gallerist i Stockholm!
Du får själv ringa Bonniers Konsthall och kontrollera vilka tider det är nakenbrottning......det kan ju hända att killarna är lite förskylda och inte orkar hålla på så länge åt gången. Glöm inte att köpa med läsk och popcorn och ta med en liten klaffstol att sitta på, "nakenbrottningmedpåsepåhuvudet" tar sin lilla tid att analysera, glöm inte Kaffe och Dammsugare till Mormor!

6 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Du gör dig där i brottarringen, nej, det var ju ingen ring, det var ju bara Bonniers golv. Med påse över huvudet, får mig att tänka på klaner och grejer.....nej, lite mer kul än att gå dit hittar jag nog på, även om jag möjligen missar dig i brottartagen. Fast jag tror ju egentligen inte att någon av dom där är du.....för du är ju på arbetet, det andra som du säger upp dig ifrån med jämna mellanrum.....ta nu hand om Lilla Frun och gör något vackert!
Kramar Agneta

Fru Gårman sa...

Nakenbrottning... Det vore grejer det! Synd att det är så långt bort.

BP sa...

Nja - brottning och boxning, naken eller minimalt påklädd - är inte nå't jag skulle titta på frivilligt...

PS. Det här är din blogg, du kan göra precis vad du vill med den och när du känner för det.
Men ärligt talat så är det liiite irriterande att se en avstängd blogg som man vet kommer att öppnas igen om ett par dagar. Det blir liksom en jaså-igen upplevelse. DS

Tankar vid midnatt sa...

Tokiga man - hälsa lilla frun att boken är på G. Livet har bara varit lite tufft på sistone därav dröjsmålet! Kram

Anonym sa...

Nakna levande brottare på konsthall ska bli trevligt att se och analysera. Tar nog flera minuter innan man begriper att det är konst och inte vare sig brottning eller exhibitionism. Fast brottarna borde nog vara exhibitionister i grund och botten, annars skulle de inte våga vara helt nakna med guppande penisar och med publiken sittande runt omkring. Jag hoppas få se två "välutrustade" brottare, inom konsten är det inte fel "att visa vad man har".

Anonym sa...

Jag har varit och tittat på denna nakenbrottning nu och hade väl turen att få se en "naturist" i den mening att han var lika brunsolad över hela kroppen och därmed utgjorde ett vackert inslag i den annars kritvitmålade salen. Dessutom hade han obesvärat (tror jag, huvudet kunde man inte se) fått erektion men brottades trots det på tills det vart paus 20 minuter senare. Brottarpartnern var mer typ normal.
Så mycket beror på vilka som brottas och vad man upplever, tror jag.
Så tag gärna med Mormor på litet nakenbrottning, det är mest konst i avspänd miljö och inget farligt, snarare vackert att titta på.