söndag 7 augusti 2011

"Drömmar som kom av sig...........!"


Nu är det illa, har blivit sittandes vid datorn alldeles för länge nu. Regnet bokstavligen öser ner utanför mitt fönster, väntar spänt på tidningsrubrikerna i morgon! "Regnkaoset som drabbade Sverige" eller något åt det hållet kommer det säkerligen stå! Blir faktiskt lite dyster inombords, men det blir säkert bättre när jag ätit, maten är i ugnen!
Brevid datorn så står det en oanvänd nagellacksflaska, färgen är i en underbar grön nyans, tog mig faktiskt en hel förmiddag innan jag hittade den rätta kulören!
Va, har Oumberlige Peter börjat med nagellack? Inte alls, jag hade stora planer inför denna sommar. Jag skulle nämligen köpa en grön Cadillac Cab, inget märkvärdig alls, en ganska sliten skapelse faktiskt. Fast tanken var att ha den på landet och renovera den under några år. Fast under tiden ha den som Familjens "Åka till stranden bil"! De som känner mig vet att min Kära Hustru har lite problem med att gå, min tanke var att hon där i baksätet kunde sträcka ut sig med fötterna utanför, så att hon riktigt kan få njuta av sommaren. Hon har missat många somrar då hon varit inneliggandes på sjukhus långa tider!
I vilket fall så hittade jag en passande nyans på nagellack som jag tänkt att hon skulle ha på tårna, de skulle matcha Cadillacens gröna färg!
Det blev aldrig något bilköp, en brand förstörde bilen helt, innan jag köpt den! Så nu är det bara nagellacksflaskan kvar som påminner mig om just den här "sommardrömmen"! Till nästa sommar så ska jag hitta en ny Cadillac och då använda nagellacken! Under tiden får Lilla Frun sträcka ut och lufta tårna ut ur husbilsfönstret.........men vilken färg ska de då vara på nagellacket? Kanske blir de röda, rött som kärleken och hjärtats färg, matchar nog fint den vita lacken på The Loove Machine!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Lackerare i Cybergaraget!
PS: Vill du läsa om hela "Sommardrömmen" så finns den i ett äldre inlägg här!

7 kommentarer:

Husfrun sa...

Det var väl ändå evinnerlig tur att bilen brann upp innan och inte efter att du köpt den.

Rödluvan Betty sa...

Just nu är det kanske en dröm, men drömmar finns till för att en vacker dag kunna bli sanna! Se det som en drivkraft, så som bensin:)

Tankar vid midnatt sa...

Tack för ditt inlägg i gulliga kommentar om mina foto! Tråkigt med cadden med det kommer en finare nästa sommar!
I natt vill John Blund inte infinna sig utan Iphonen håller mig sällskap ...

Trillingnöten sa...

Tack för att du kikade in på min lilla blogg! Det var ett roligt första inlägg som jag stötte på här när jag kom till dig :) Först trodde jag det kanske var dina tånaglar och det hade ju varit väldigt speciellt i så fall. Sen läste jag ju och då föll polletten ned. tack och lov! Ha en fin dag!

Elle sa...

Du har rätt, jag har inte kommenterat hos dig på länge. Men du finns kvar på min lista, så du är inte bortglömd för det.
Har som vanligt mycket om mig och kring mig. Ett tag funderade jag på att sluta blogga. Huvudet var tomt. Men du vet själv hur dessa bloggtorketider är. De går över.
Vet inte om jag ska skylla på vädret.
Ska kontakta Ledin, han får skriva om "det mesta regnar bort" till "ALLT regnar bort".

Kanske hörs vi snart igen.
Ha en skön vecka!
Kram Elle

4U2! sa...

Vems tår är det då?;)

BP sa...

Cadillac: ok!
Grön nagellack: bara ok om man är Bajen fan, å det är väl Lilla frun;-)