söndag 7 augusti 2011

"I min jakt på de Oumberliga tingen.....!"


Vad som är Oumberligt för oss alla är självklart väldigt olika, men en sak är saker att "marknaden" för lite ovanligare produkter är inte så stor i Sverige! Hur många har sett en annons för Hundkojor i den vanliga daxpressen? Kanske vill du ha en arkitektritad hundkoja till jycken, titta då in här! En Tysk sajt och en av hundkojorna heter faktiskt Lönneberga!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Hundvän i Cyberkojan!

2 kommentarer:

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Hej, hej Peter Oumbärlige!

Inget nagerlack på tårna för mig denna sommar. Nu e' de illa. Som trädgårdsnörd är snygga naglar inget som prioriteras. Men tårna brukar förgyllas i alla fall. Men inser nu att jag helt kommit av mig. Inte en vit, ljusrosa eller mörkt auberginefärgad tå så långt ögat kan nå. Grön har jag aldrig provat dock, men blå :-)

Haha...... jag modig?? Haha.... Jag tror jag skrev nånstans i början av vår cyberbekanskap att jag inte skräms så lätt. Haha.... Ja du.... Mer får du allt ta i... i så fall!! Gillar dig och din halvgalna och roliga blogg :-))) Livet är alldeles för kort för att man inte ska vara livsbejakande. Något jag jag försöker mitt bästa att vara. Men det är klart. Om jag ska vara ärlig så tappas det där livsbejandet ibland bort på vägen mellan tvättstugan och jobbet...

Buxbomeländet är en riktig rysare i trädgårdsvärlden. Å faktiskt ganska sorglig. Det finns såå mycket kulturellt arv i buxbom som trädgårdsväxt. Men jisses. Värre saker kan hända. Har svårt att hänga fast mig vid motgångar. Sen är det ju löjligt egentligen när man tänker på vilket enormt världsligt problem det är. Men ändå ledsamt. Så är det bara.

Haha.... Absolut är det bögarnas fel!!! Gu' vad jag skrattade åt uppträdandet. Helt galet faktiskt att den blivit anmäld. Hur orkar man.

Du din orörda trädgård är säkert ett paradis precis som den är.

Mången kram från trädgårdsnördskan i norr

Rödluvan Betty sa...

hehe söta hundkojor, vet dock inte om jag skulle köpa en sån, kanske om jag hade trädgård;p