måndag 12 mars 2012

"Äh...va fan dagen är ändå förstörd...hm.....Pink Bitch....!"

Som sagt dagen är ändå förstörd nu när det inte blev något läkarbesök (se inlägg nedan) så jag bloggar väl på.
 När Lilla Frun är extra dålig som hon nu är så brukar jag gå och köpa en bunt tidningar till henne, annars läser hon ju bara Pocketböcker, men när hon är extra trött så uppskattar hon lite tidningar. Jag brukar då bl a köpa Amelia, även jag brukar hitta någon läsvärd artikel i den och i det senaste numret så är det en uttömmande och personlig artikel om en kvinna och hennes Rosa Pistol, "Pink Bitch" som hon kallar den, artikeln behandlar även traditionen och rätten att bara vapen i USA. Kvinnan i artikeln tillhör en rörelse i USA "Open Carry", som innebär att man bär sitt vapen synligt. Rädslan att råka utför något brott är just nu på topp i USA.
Googlar runt och finner en hel del "intressanta" blogginlägg och artiklar på nätet, läser i huvudsak hos vapenliberaler, det är där man hittar det mesta "toket", som i en Amerikansk blogg där en Pappa skriver om det som hände i Norge, att hade en av ungdomarna haft med sig en pistol i ryggsäcken så hade hon/han kunnat skjuta Breivik i ett tidigt stadie, kanske innan han dödat så många....hm...en tanke...fast det är precis så bakvänt vapenliberalerna tänker, våld ska mötas upp med våld och självklart så är jag inte dummare att även jag snuddas vid tanken. Jag vill nog ha min Älgstudsare ståendes i hallen på landet när jag åldras så jag slipper bli ihjälslagen av någon inbrottstjuv....frågan är bara när skall jag skjuta? Ska jag skjuta för säkerhets skull....de kanske bara vill fråga om vägen? Som vanligt...inga svar på Oumberliga bloggen, bara en massa Oumberliga funderingar.......fast jag skulle nog vilja ge Lilla Frun pistolen ovan, den levereras i en härligt rosa Aligatorväska, kanske är du med i en pistolskytteklubb och har licens för 38:or, då är det bara att gå in här och beställa
Chic Lady!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Vapenhandlare i Vilda Cyber Västern!

2 kommentarer:

Disa sa...

Ja, det är ju hemskt att det blivit så och det bir mer och mer även här hos oss. Men så blir det när man blandra ihop ord som respekt med rädslan att bli skjuten och tro att man är nåt för att man bär vapen...Snevridet allting idag Det var bättre på vår tid..när dinosaurierna regerade ;o)
Kram till dig och frugan!

BP sa...

Nej, det är definitivt fel färg. Lime grön, annars får det vara för min del;-)