tisdag 20 mars 2012

"Pungkule tisdag........!"


Vad säger Ni Vänner? Tisdag idag, pungkula eller semla? Japp, du befinner dig nu på Oumberligabloggen skriven av en man som vägrar bli vuxen (Ja, som de flesta män alltså) , en förpubertal blogg enligt vissa. Fast precis som alkoholisten som ser glaset halvtomt eller som nykteristen som ser samma glas som halvfullt så får du Käre Läsare själv göra din tolkning av vad som ses/läses här! Dagens ämne blir alltså pungkulan eller hyllningen till densamma!
Att pungkulan är ett helt Oumberligt ting kan vi nog alla vara helt överens om, någon vidare utläggning om just denna detalj behövs inte, förutan den så fanns det ju inga bloggare, inte konstigare än så!
Jag brukar ha koll på det mesta tycker jag men att det finns något som heter Bumper Nuts i USA hade jag helt missat, köpte för någon vecka sedan en Amerikansk biltiding och såg att de flesta Trucksen var utrustade med detta attribut, precis om det inte räcker med en fet Pick Up som manlighets symbol! Vill du själv sondera marknaden över Bumber Nuts så gå in här, finns hundratals varianter att välja på! För dig som vill ha fördjupningsmaterial på temat Testiklar så går du in på Testyfest, ja det är precis vad det låter som, en Festival i USA där man hyllar Pungkulan, genom att grilla tjurtestiklar och själv gå runt halvnaken!

Hmmm......egentligen borde aldrig ett sådant inlägg skrivas som det här, det gagnar kanske inte det manliga släktet direkt? Som sagt världen är galen, men det var inte jag som började! I vilket fall som helst så funderar jag på att beställa ett par Bumber Nuts och hänga på Husbilen, det skulle ju passa bra på en Husbil som heter "The Loowe Machine"!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Pungkuleleverantör i Cybermörkret!
PS: Kan ytterligare berätta att ett flertal stater i USA vill förbjuda Bumber Nuts av moraliska skäl, hårdast drivs en lag om förbud i Florida! Finns säkert de som vill förbjuda oss män också!

8 kommentarer:

desperat hemmafru sa...

Tillbaka i Frankfurt. Har tittat efter tekoppar, men inte lyckats bestämma mig. Måste ju bli en bra en! :-) Har du några egna önskemål? Jag har hittat en, men den kostade 60 Euro och ser kanske inte lika cool ut som den faktiskt är. Ge mig gärna input.

Gökboet sa...

Vad är det med er killar? Från vaggan till graven är ni lika fixerade vid erat kön. Om du frågar mig är ni mycket snyggare med kallingar på :D

penandparchment sa...

Ja nåt att hänga på husvagnen kanske ,-))))
Undrar vad gubben skulle säga!

Milla sa...

Välkommen själv som nr 20 hos mig. Mitt harem av följare växer sakta och jag hoppas fortfarande på att dominoeffekten ska slå in, skratt. Om du fasar för att en kärring som jag ska bli förfärad över innehållet i din blogg så har du tagit fel på kärring;)
Samma-olika personer är min vardag främt p g a min egen personlighet och jag läser med glädje om både pungkulor och annat som ger livet krydda. Så på återseende du oumberlige :)

Duktiga Tjejen sa...

Herregudarnes vilken gigantisk pung på första bilden..!

BP sa...

Säg som så: jag skulle ta nutsen direkt och sätta fast på bilen. Men för maken skulle det nog vara alldeles för känsligt om man säger så.
När jag åt fårtestiklar som förrätt i Marocko satte sig stackarn vid ett annat bord. Han flyttade dock tillbaka när det var dags för huvudrätten...

Lippe sa...

Semlan har både laktos och gluten, för det mesta så då blir det ettt alternativ kvar då! Och medan nykteristen och alkoholisten står och träter kommer opportunisten och dricker upp det!!
Kramen

Anonym sa...

Hm idén är väl kul men skulle man se detta i verkligheten så skulle man nog undra vad för skit som hänger där och dinglar..haha Den påminnner på nått konstigt sätt om den där röda gummiälgen som folk hänger på dragkroken, kul idé men fult. Men appråpå dragkrog hänger man på nötterna på en dragkrok istället så kommer det nog se rätt kul ut:)... C