tisdag 27 mars 2012

"En serös blogg.....kanske.....!"

Måste nu göra ett försök att återfå mina kommentatorer efter att ha svävat ut alldeles i för mycket manligt/grabbigt i någon slags testikelorgie! Fast Oumberlige Peter är en känslig kille, blir faktiskt lite "rörd" när jag ser på den senaste pressbilden ifrån hovet på Kronprinsessan och Blivande Drottning Estelle. Hoppas Estelle luktar som mina tre barn gjorde när de var i samma ålder, lite kräk, lite bröstmjölk och så den där tredje doften som inte har något namn...spädbarn...gillar lukten.
Den biologiska lukten skapat under år miljoners utveckling, lukten som gör en snäll och ödmjuk, ja helt enkelt lukten som gör att man inte äter upp ungen helt enkelt! Fler bilder finns på Hovets Pressida här!
Vid Datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Sniffare i Cyberrymden!

5 kommentarer:

Elle sa...

En mycket bra beskrivning av babydoften. Tänk att inte ens kräket luktade illa... Jag tyckte även om att sniffa på babyfötter också. Idag är man inte lika road av att lukta på sönernas 44:or som varit instängda i arbetsskor en hel dag.
Ha en fin dag!

Västgötskan sa...

Fast när de är nytvättade luktar bebisar LJUVLIGT!! :-D

Ha en underbar tisdagkväll.
Kram Västgötskan!

Laila sa...

Det är en underbart vacker bild ♥

Bebis... Det är en sån där underbar doft som gör att man näst intill kan tänka sig att gå hem och "våldta" mannen. ;-) Men nej det ska jag inte göra vid min ålder.

BP sa...

Spontant så tänkte jag på den tredje lukten som i mina ögon (eller var det näsan) är den där kiss-å-bajs-lukten). Men bilden var vacker:-)

Tankar vid midnatt sa...

Barn är underbara!