fredag 30 mars 2012

"Fredags Erotik....Tefal APR12 FRESH EXPRESS FOOD PROCESSOR....!"

Visst ser den lite erotisk ut Tefals nya food processor Fresh Express, namnet ska vi inte tala om, alla sinnen går för fullt direkt! Undrar lite hur marknadsavdelningen tänkt och även de inblandade designerna. Okej, det är väl jag som har livlig fantasi som vanligt. Engelska Hjärtfonden har använt denna produkt som vinst i sina tävlingar, men i moralens England så köpte de inte riktigt Tefalens hjärtform utan tyckte det såg ut som något helt annat, särskilt eftersom de vallt att "processa" en gurka i kampanjbilden. Det får vara hur det vill med detta, jag gillar designen helt enklet och självklart får det bli en present till Lilla Frun med tiden, hon kan konsten att hantera en gurka hon! Fast jag vill passa på att ge denna produkt mitt eget designpris "Lasse Berghagen stipendiet", helt enkelt för att denna matberedare är både gullig och lite otäck samtidigt, precis som Lasse Berghagen!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Mixer i Cybermörkret!                                

3 kommentarer:

BP sa...

Lasse Berghagen = yuck! Mojängen är helt i min smak. Gillas som FB användare säger:-)

Tankar vid midnatt sa...

Skratt!

Tini Tut sa...

Ganska roligt att formgivare ofta använder sig av denna typen av design. De hävdar att allt som vi kvinnor köper ofta har en form av en snopp. Tänkte på det och tror faktiskt att det ligger något i detta påstående. Titta själv runt i köket och badrummet så får man se....hehe

Kram från den nakna trädgårdsmästaren Tini Tut som står med min nya lilla kratta i handen, och vad ser den ut som tro?????