fredag 30 mars 2012

"Erotik Fredag Part II....Störst påse och grövsta röret vinner....!"


Om den Lilla Gulliga Matberedaren nedan är en "Lasse Berghagen" så är lövblåsen ovan en "Göran Persson" produkt! Stöddig, bullrig och störande för alla inblandade. Ni vet väl att Göran Persson tryckte in tungan i Anne-Lie Rydes mun när han skulle ge henne en "tack puss" under en valkampanj, allt enligt hennes egen vittnesbörd, snacka om vilken "härskartyp" han är denne forne ledare....hm...fast honom skiter vi i nu! Nu pratar vi Oumberligting och inte vilka saker som helts utan om lövblåsare, denna ytterst nödvändiga uppfinning! Nu tänker jag inte ta åt mig äran för inspirationen till detta inlägg har jag fått ifrån min nya "bloggvän" Tini Tut, en kul och läsvärd blogg, hälsa ifrån mig när Ni läser hos henne. Sista inlägget handlar om just lövblåsare!             
Själv har jag ännu ingen lövblås, jag låter naturen ha sin gång och höstens rester får lugnt ligga och vittra ner i gräsmatan, av Jord är du kommen, av Jord skall du åter bli".....hm...."bli" är ju slutordet, men eftersom jag är lite "gammaldags" så vill jag att prästen säger "varda" istället för "bli" när det är dags för Oumberlige Peter att kläs i träfrack och sänkas ner 6 tum i jorden.
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Mullvad i Cybergräset!
PS: Gillar du rejäla doningar så hittar du bamsingen ovan här!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Är du helt djävla fixerad eller?
/Karin

oumberligating sa...

Funderar ett tag på svaret...visst är jag helt fixerad...är det inte underbart så säg!
Kram ifrån Oumberlige Peter!

Tini Tut sa...

Själv blir jag fixerad av det mesta som är djävligt roligt. Man kan ju liksom inte låta bli att fixera sig på lövblåsar, dom är ju som egna små individer med hästkrafter och liv.
Men som jag tidigare skrev så suger min lövblås röv, och därför kan jag inte ställa upp i denna tävling, fast en stor påse skulle jag kanske kunna hitta, skall fråga min man....hehe

Vårkram från Tini Tut och min fesna lövblås....

Mångmamma sa...

Självklart var jag tvungen att gå "direkt in till dig" :)
Dessutom hoppas jag att du skottas ner 6 fot under mark och inte bara 6 tum!
Ha en fin helg, med eller utan rör och lövblåsare!

BP sa...

Nja - jag föredrar matberedaren!

Tankar vid midnatt sa...

Skratt - du gör mig aldrig besviken vad det gäller goa skratt!

Herta sa...

Vi har en sån där men man får ju springa och tömma stup i kvarten.