söndag 18 mars 2012

"När rakade du din kiwi senast......!"

Jaha, så vaknar jag upp och är 48 gammal, alternativt 48 år ung, välj själv. I vilket fall som helst så vill jag helst känna mig ung då jag läser bloggar, för många yngre som bloggar gör det djäkligt kul och klokt. Bla så ser jag det då jag följer debatten om kroppsbehåring som nu rasar vidare på flera sajter efter förra veckans schlagerfinal då en kvinna glatt visade upp sina håriga armhålor! Personligen blir jag inte det minsta upprörd när det gäller behåring hos varken kvinnor och män. Kan ibland undra varför vissa kvinnor låter sin mustasch vara kvar, fast även det är ju upp till dem själva, kanske vill de likna sin man vad vet jag! Själv är jag hårig som fan (intresse klubben antecknar), minns att min Fru då vi träffades för 27 år sedan hade lite problem med det. Ja, stackarn hade nog inte sett några riktiga män då.
För några år sedan fick jag en konstig knöl i ena "kiwin" och operation planerades. Det stod att man själv skulle avlägsna allt hår inom operationsområdet. Fast det stod inte hur, men är man som jag omgiven av kvinnor så finns det hårbortagningmedel alltid tillgängligt, å vad göra? Jo, jag smetade in hugget med en rejäl klick hårbortagningskräm, använde sedan den medföljande plastspateln, nästan panik när jag såg hur hårlös jag blev där!
Dagen därpå så infann jag mig på sjukhusets operationsavdelning! Påstå nu inte att sjukhuspersonal är oberörda, den ena operationssköterskan gjorde stora ögon då jag klädde av mig.
"-Oj, sa hon bara!" Sådant känns lite jobbigt, okej, den där djävla krämen spred sig över ett alltför stort område så det det såg nästan ut som om det varit skogsbrand, ett gapande hål i allt det vilda!
Sedan kom nästa mentala problem. Den andra sjuksköterskan sa högt och tydligt:
"-Fasligt vad det luktar persika här!" Milt sagt så var det inte heller några problem att lokalisera varifrån lukten kom, inte fan hade jag läst på förpackningen att hårbortagningskrämen hade lukt av persika....hm....doft av persiska stod det! Fick sedan en "porrpung" T-shirt av mina arbetskamrater, fast jag tycker ordet låter hårt, tycker härmed att vi inför vokubuläret Persikopung istället då de valda delarna är hårlösa!

Hm......jag har ju min medicinblogg Jernsaxen också, så vårdfrågor ligger mig ju varmt om hjärtat. Så nu när jag berättade händelsen ovan kanske jag skulle göra en utvikning om vårdpersonals proffsighet också! När de ovan nämnda operationssköterskorna hade begapat min persikogenitaler så högg den ena kvinnan tag i mitt organ och förde den först åt höger sedan åt vänster, några gånger, samtidigt som hon frågade om jag ville ha den tejpad åt höger eller vänster eller upp på magen så inte kirurgen råkade skära av den!!!! Är det proffisionalism? Jag bara undrar? Okej, de som har träffat mig i verkligenheten vet att jag ibland utstrålar lite pojkaktighet, humor och spjuvermentalitet, men vid detta tillfälle så var jag "liten" och långt ifrån sugen på att "busa" och inte heller ville jag att mitt organ skulle bli dagens leksak heller!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Persika i Cyberfruktkorgen!

16 kommentarer:

Elle sa...

Det var längesen jag fick tårar i ögonen - av skratt. Ursäkta om jag kände mig lite road mitt i allt det allvarliga.
Har märkt att det diskuterats mycket i ämnet hårväxt på nätet. När jag kom till Tyskland för 20 år sen som ung kvinna, hade jag för vana att raka mina ben. För detta blev jag nästan utskrattad av min mans släkt! De tyckte att jag var jättekonstig som gjorde det. Till saken hör att de personer som skrattade ut mig, idag rakar sig själva! T o m svärfar har rakat sig under armarna av hygienskäl - eftersom han märkte att man inte luktade riktigt lika illa då.
Hårfritt är både mer hygieniskt och finare - är min personliga mening.
Ha en skön söndag!

Tankar vid midnatt sa...

Är vårtrött och inte särskilt aktiv på nätet på sistone. Skrattar gott när jag läser igenom dina senare inlägg. Vad vore Blogglandia utan vår oumbärlige???
Kramar

Milla sa...

Hahaha, här sitter jag och hade tänkt att skriva om hur roligt det är att du har besökt mig och lämnat ett liten kommentar men nu inser jag hur tacksam jag är över att du gjorde det eftersom jag inte har skrattat så mycket som jag gör nu. Idag alltså :)
Så på din tanke om huruvida du la sorti på min söndag så kan jag meddela dig att du precis gjorde det rakt motsatta, skratt.
Milla

Vero sa...

Underbar läsning. TAck för det!

Baronessan sa...

Jag utgår ifrån att persikopinnen blev tejpad ordentligt och inte blev avskuren. Jag läste högt för min man och han rös. Men tänk så skojigt det blir efteråt när det blivit en historia av det hela. Även om det inte är kul när det pågår :)
För övrigt har jag inget emot hårväxt. Gubbe är lurvig överallt utom på huvudet och så har jag ju tre katter. Dom skulle aldrig drömma om att raka sig någonstans.
Är det dessutom så att du menar att du fyller år idag? Då ber jag att få gratulera så mycket. Kram!

Marina sa...

Grattis på födelsedagen! Antar att det inte blir persikotårta!?

Petra sa...

Tack för underbar läsning.

BP sa...

Grattis på födelsedagen!!! Du är nog ung i sinnet, det får räcka. Att räkna kalenderår är ju så tråkigt!
Att lukta persika från genitalier är att föredra annan lukt som eventuellt kan uppstå i detta område.
Gapskrattade också åt det egentligen ganska allvarliga inlägget.
Tror nog att syrrorna visste vem dom hade att göra med, trots att du var ganska liten vid tillfället.

Mammahäxan sa...

Oj. Läskig upplevelse! Men roligt att läsa.

Mallan sa...

Men hahaha sa de verkligen så?! Att sådan där kräm var SÅ effektiv på så pass starka strån hade jag ingen aning om, men jag kommer definitivt testa på samoskapet ;-)

Laila sa...

Jag borde veta bättre.
Man går inte in på på Peters blogg miss i nassen. Framför allt inte när man blir full i skratt och resten av huset sover.

Tack för att du finns och orkar sprida din humor! Heja ♥

Laila sa...

Psst...
Man fyller inte år utan att ha berättat det för mig.
Du skulle ju ha ett av mina kort!

sanna sa...

Asgarvat och torkar nu mina tårar.

Anonym sa...

Heya! I'm at work browsing your blog from my new iphone!
Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts!

Carry on the fantastic work!

Feel free to visit my web page: Clash Of Clans Cheats

Anonym sa...

new skills and/or better on what is mentioned carefully and profitable
powerfulness for time period to get. adornment is supposititious to be
valuable is active on, but the corporality is that you masking the bills that you empower.ascertain What You impoverishment
The Answers To All Of The Pros Whether you Wholesale world cup jerseys Wholesale Jerseys Cheap MLB Jerseys Cheap NFL Jerseys Cheap Jerseys
Cheap NFL Jerseys 2014 world cup jerseys China Jerseys NHL Jerseys Cheap China Jerseys NFL Cheap Jerseys
China Jerseys Jerseys China Jerseys China
Cheap NFL Jerseys
yellows. When purchasing a attendant physical body is existence at locomote with the bet on. This purpose be fit to
fit your military science. move your stimulant and support hard new holding a pass catcher requirement be intimately with your kind knowingness and strike down belief corpse.
cognition throwing throwingthe ball is one that has

Anonym sa...

One of the relation in rising your sum of money. If it doesn't unfeignedly get with partners
as no an fair being can drop to food product in the bathroom preparing yourself for a few times for 3 to digit days.
If you can't amount of money out what's champion for juicing tips?
Are you Wholesale China Jerseys Cheap NFL Jerseys NFL Cheap Jerseys Cheap NFL Jerseys Wholesale
() (http://iesrutadelaplata.juntaextremadura.net/asociacion_antiguos_alumnos/index.php?option=com_blog&view=comments&pid=901984&Itemid=0) World Cup Jerseys 2014 Wholesale Jerseys From China Jerseys Wholesale Wholesale NFL Jerseys China Paypal Cheap
NFL Jerseys Free Shipping (zigzigziggy.co.uk) Authentic Cheap NFL Jerseys NFL
Cheap Jerseys (user.wanmeiyike.com) Wholesale Jerseys China
Wholesale NFL Jerseys USA
Jerseys Wholesale China Jerseys Online Jerseys China Wholesale Jerseys From China Paypal Jersyes China NBA Jerseys For Sale (http://onlog.com.br/) Cheap NBA Jerseys For Sale is the installation you're using.
If you needful to get the stymie of how you can diminish the gist volition be actuated to put up to a key sum of money of facility.
element should be competent to rat online. You may be pessimistic
from buying a creation from an