lördag 24 mars 2012

"Testikel Lördag........!"

Nu kanske vän av ordning tänker att nu har Oumberlige Peter helt gått "Bananas" (Uttryck för helt galet för den oinvigde i moderns Svenska! Ännu mer pungkulor, dessutom på en Lördag! Okej, jag ska inte på något sett skylla ifrån mig, det är ju jag som väljer vad som visas på denna blogg och vilken inriktning det ska vara likaså! Fast idag när jag ska hjälpa min Kära Hustru och göra ett bokinlägg på hennes blogg PocketHexorna så hittar jag denna bild. Hur i helvete......enkelt jag skriver på ett bokinlägg om klassiska böcker och jag har just läst om min favorit, Gullivers resor, googlar för att hitta en bild och finner denna. Konstnären heter Zachari Logan, klicka på hans namn och du finner mer underhållande konst. Ännu roligare blir det när jag i min egen inkorg finner ett mail, cirka ett år gammalt där jag får en förfrågan om att visa hans bilder på mitt Galleri, Gallery Erotic Banana of Sweden. Tragisk nog ett galleri som inte finns i verkligheten, utan bara här i CyberVärlden, ett galleri som jag hittade på på kul och av någon outgrundlig anledning hamnade i en Engelsk Galleri Katalog över erotisk konst.....helt plötsligt hade jag ett tusental nya besökare på en dag, ett tag inbillade jag mig att min blogg blivit poppis pågrund av mina fantastiska kloka och väl genomarbetade inlägg......hm.....nu var det ju inte så utan bara för att jag visade på lite "naket"....en trist sanning!

Jag och Lilla Frun är ju utslängda ifrån bokmässan nästa år, de vill ha in nya bloggare har det sagt, okej det kan så vara att jag inte är riktigt salongsfäig men Lilla Frun slänger man inte ut hur som helst. Jag kommer starta upp en alternativ bloggrupp inför bokmässan i höst och vi kommer ha en hel del eget "material" med oss. Bl a har jag nu fått rätt att använda bilden ovan, den kommer pryda oss "Alternativa bloggares broschyr", symboliken blir enkel, föringa aldrig de "små", det kan bli smärtsamt!
Ha nu en riktigt fin Lördag Vänner, själv ska jag nu iväg och jobba!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Gallerist i Cybermörkret!

2 kommentarer:

BP sa...

Nja - bilden är inte mitt stuk, men provocerande är den ju. Kul att du fick tillstånd att använda den i PR material och att du har planen klar att återigen vara på bokmässan.

Lippe sa...

Hahahaha! Först tänkte jag: hmmmmm
Sedanan: aha!
Klart ni ska använda bilden :)