måndag 19 mars 2012

"I morse när jag vaknade var jag en rik man.....!"

Som sagt i morse när jag vaknade var jag en riktigt, riktigt rik man, ja faktiskt jag har den känslan varje gång jag har plånboken full med trisslotter. Efter denna helg då den Oumberlige fyllt år så var min "Lotthög" rejäl, hela 16 stycken. Många tycker att lotter är fantasilöst att ge, men inte om jag får tycka till lite, jag tycker lotter är fantastiskt, min "lotthög" har nu under några dygn gett mig fantastiska fantasiuppleveleser. Det började redan i Fredags då en arbetskamrat till mig gav mig den första dubbellotten i present, en fin gåva måste jag säga, det är ju faktiskt så att man eventuellt ger bort en djäkla massa pengar. Kvinnan ifråga som gav mig lotten, skulle behöva varenda öre själv, ja faktiskt pengarna som lotten kostade också! Den lotten gav faktiskt 50:- kronor så nu har jag råd att köpa en lott till henne nu när hon snart fyller år! (ler).
I vilket fall som helst nu har jag ätit frukost och skrapat som bara "den"....som sagt i några få ögonblick var jag mångmiljonär och hade stora planer......nu har jag skrapat ihop exakt 175:- kronor....hm....inte kattskit om jag får säga det själv. Fast nu får jag ta cykeln till jobbet som vanligt, hade lottutdelningen varit bättre hade jag nog ringt Freys Hyrverk och beställt en Limousine och kanske hade jag cyklat hem i natt då jag jobbat klart, men enbart för motionens skull, vi mångmiljonärer behöver ju röra på oss ibland, Champagne och gåslever sätter sig fort kring magen och som sagt "Bättre rik och vacker än fattig och ful"!
Vänner! Nu kan jag inte skriva mer idag, jag har en massa saker att lösa denna vecka, men självfallet så försvinner jag inte ifrån bloggvärlden och är det någon som längtar efter att vara mer personlig så finns jag alltid på min mail jernsaxen@live.se !
Ha en fin fortsatt vecka och stor djäkla Kram ifrån Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Drömmare i Cyberbankvalvet!
PS: Avslutningsvis, en moralfråga.....tycker Ni Kära Läsare att jag nu ska köpa nya lotter för pengarna.....eller ska jag vara så trist att jag åker till Coop och köper en bal dasspapper?

9 kommentarer:

Elle sa...

Dasspapper!
Lotterna räcker inte långt när pappret är slut... ;)

CamillaL sa...

Vinstlotter, och sedan dasspapper och andra nödvändigheter för pengarna som blir över när du svirat färdigt i limousinen...

Gökboet sa...

175 spänn är ju definiitivt bättre än ingenting! Och drömma är ju gratis :D
Eftersom jag aldrig köper lotter av något slag, så hade ju valet varit superenkelt för mig... Inga mer lotter!
Jaa se pengar, är till bekymmer, för båd fattig och för rik.

Kram på dig!

Marina sa...

Lotter så du kan vakna som miljonär en morgon till och sen ta limosinen till affären för att köpa dasspapper!

Jess sa...

Lotterna är små när man gjort nummer två...;)

LillaFlisan sa...

Grattis, min Käre Peter om än i efterskott!
Vet att det varit ett bra tag sen jag besökte dig här i cyberrymden men det glädjer mig att det mesta är sig likt här hos dig i denna föränderliga värld! Samma humor, värme och observationsförmåga! härligt!

Jag har ju inte varit ute i blogglandia på länge och det går månader mellan tittarna och ett tag hade jag till och med glömt bort lösenordet till min mail så jag var helt avskuren från bloggandet och mina kommentarer men det underbara är att det verkar vara med Blogglandia som med goda vänner... Det spelar inte så stor roll hur länge man inte hörs av...när man väl gör det så är det som om ingen tid passerat alls! Jag hoppas innerligt att allt är väl med dig och de dina och att Hexan inte har det allt för besvärligt.


Sen tycker jag nog att du ska köpa lotter för hälften och dasspapper för resten så är du ju både ansvarsfull och lättsint på en gång!!

Håller hårt mina tummar att det blir en storvinst till dig för jag vet att du skulle spendera den med omtanke, generositet och lite galenskap... PRECIS som det ska vara!!

Största kramen från Flisan

Ps. du får ursäkta min knasiga svenska och konstiga kommatering/stavning... sitter här i soffan med tangentbordet och hund och katt i knät....Visserligen mysigt men jag vet att jag nog kan uppfattas som lätt dyslexisk hahahahhaaha!

kram igen!

Annika Christensen sa...

Hej du glade Peter!
Kul att du inte glömt bort mig.
Jag hade köpt nya lotter.
Så kanske du får en chans till att bli miljonär.
Men glöm inte mig om du vinner.
Allt gott
Annika

BP sa...

1. Du såg uppenbarligen något positivt med snön idag;-)
2. Visst kan du köpa nya lotter för pengarna. 175 spänn i dasspapper lär vara en årsförbrukning då ni är bara två kvar i hushållet. Så nej, dasspapper skulle jag inte använda vinsten till.
Köp en bit oxfilé, några pilgrimsmusslor och en flaska vin i stället! 175 kronor borde räcka!

Laila sa...

Du låter som min pappa. Han var alltid Lotto och tipsmiljonär... tills han läst raderna. :-D