fredag 9 mars 2012

"Hade verkligen folk trott något annat.....!"

Satt just och läste en artikel i Dagens Nyheter om att man kan bli granskad om sina aktiviteter på nätet! Undrar om dett finns någon normalbegåvad människa som trodde att det man bloggar, twittrar eller nätverkar skulle vara en djupt förborgligad hemlighet? Personligen är jag mest förbannad över att det inte verkar som om jag är "granskad" av min arbetsgivare. På något vis så bekräftar det hur djäkla "meningslös" man egentligen är....eller hur korkad ens arbetsgivare är. Fast å andra sidan, så behöver ju inte ens personliga åsikter hamna i konflikt med sin arbetsgivares åsikter och värderingar. Nu är ju egentligen Oumberligabloggen en ganska snäll och harmlös blogg, inga direkta brandtal eller samhällsomstörtande åsikter! Fredag idag och de flesta är väl lediga om några timmar och ser framemot en lång och skön helg, personligen så arbetar jag hela helgen, gott så. Får önska mina läsare en trevlig helg!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Alpklättarare på Cybertoppen!
PS: Bilden ovan blev "över" igår, det är väl så här det borde vara i alla lägen?

4 kommentarer:

Västgötskan sa...

Tyvärr verkar det finnas människor som tror att det man skriver på internet är skyddat.
Kolla på bara idioter som skriver att chefen är en riktigt idiot och sen ser helt frågande ut när de förlorar jobbet..... :-P

BP sa...

Är man så blåögd att tro att bloggar, FB eller twitter är skyddade så får man nog skylla sig själv.
Min arbetsgivare läser min blogg och då jag INTE är korkad så skulle jag aldrig skriva något negativt om min arbetsgivare. Ja om den finns inget negativt att skriva måste jag säga.

PS. Å du är i gott sällskap: jag ska också jobba i helgen då jag spenderade kvalitetstid med min vän N på KS idag i stället för att jobba. Å det ångrar jag INTE. DS

Elle sa...

Om man inte vill att andra ska läsa vad man skriva, får man väl använda det gamla hederliga sättet och gömma dagboken under kudden?

Fin bild! Värst vad din blogg blivit mjuk och kvinnovänlig den senaste tiden.... ;)
Ha en skön helg!
Kram till dig och lilla frun!

Camilla sa...

Hmm...det är klart att man måste välja och tänka på vad man skriver om. Sägs ju sig självt att några hemligheter ska man inte berätta. Jag menar...det får man väl skriva av sig på annat sätt...typ en gammaldags dagbok. Med penna och papper,liksom.
Kram!