tisdag 6 mars 2012

"Jag är ju en gullig kille egentligen......!"

Hm....det var väl inga trevliga inlägg de två som jag gjort tidigare nu nedan på morgonen, sex med främmande utländska män  och fläckar, nej, fy på dig Peter, du är ju en gullig kille egentligen som vill ha en fin och varm blogg om värme och kärlek! Lovar att bättra mig, men tro inte att jag blivit en bitter man med åren inte då, jag är samma person som på bilden ovan, tagen sommaren för 18 år sedan, Sommaren då alla värmerekord slogs i Sverige, Sommaren då min 1-åriga Dotter skrattade sig igenom livet, precis som jag gör nu och hon fortfarande, fast med en helt annan humor! Ska träna mig att hitta det vardagliga och roliga, har läst en massa bloggar nu på morgonen, det är hundar som jag sin svans, det är försvunna prylar som dyker upp, folk som trillar på saker, ja sådant som folk där ute i Sveriges långa land tycker är kul.........eller skrattar man bara för att man är rädd för tystnaden! Vad är kul egentligen, jag skapade ju min blogg för att själv få skratta en stund......är det inte djäkligt illa egentligen? Ja, låt oss inte bli för tungsinta i denna fråga, solen lyser där ute och våren är i antågande, ska försöka "fånga dagen" nu, har fortfarande lite feber, men är glad och börjar känna mig stark, riktigt pigg faktiskt..........hm....och Lilla Frun har ännu inte behövt ta något extra smärt stillande utöver de Morfinpreparat hon annars tar......kanske man skulle krypa ner i sängen hos henne.....jag sa att jag var en snäll kille.....inte en seriös!
Vid datorn som vanigt Ulv Röde Alias Peter Olofsson Dina Kalla Fötter under Cybertäcket!

6 kommentarer:

Disa sa...

skönt att ligga och dra sig..skulle jag lära mig mer utav.
Men så hittar jag på en massa dumt som jag får lida för sen...
Nåväl..bäst återgå till penseln.
Hälsa V-ås från mig och till din pappa med och frugan inte att förglömma.
Kram!

desperat hemmafru sa...

Utmaningen är antagen! Jag letar tekopp åt oss. Återkommer när jag hittat en som jag tycker duger. Hej hopp! :-)

Olga da Polga sa...

oj vilken fullproppad blogg med allehanda ting och funderingar! Impulsiva och eftertänksamma - spännande! Tack för besöket på min blogg! Hej då!

Gökboet sa...

Ta och friskna till fort som attans nu va... och låt lilla frun vara ifred i sängen hörödu!

Kram!

BP sa...

Bilden är sååååå himla fin!!!
Å varför tycker du att det är illa att skapa en blogg för att skratta en stund själv... och ge andra ett leende på köpet?!
Jag tycker att det inte är ett dugg illa, snarare underbart!!!
Fånga dagen - jo du, det har jag verkligen lärt mig de senaste två åren. Jag kör stenhårt på det. Gör du det också!

Alfahannen sa...

Hej buspojk!

Hoppas din feber gett med sig helt och hållet nu, och att du kröp väldigt nära intill till din kvinna!

Det här med att vara rolig på bloggen är en allvarlig sak, det är långt ifrån det lättaste man kan ge sig på.

Det sköna med dig min vän, är att det aldrig tycks sina med idéer och infall i din själ. Jag har sagt det förr, och det tål att upprepas: Du är en naturkraft i skrivandet:)

Själv ägnar jag mig just nu åt en hel del experimenterande vad gäller humorbiten. Jag håller på att slutföra en bok, samtidigt som det kliar i fingrarna att starta 3 till! Bäst att avsluta det man påbörjat kanske, men när idéerna duggar tätt är det svårt att ignorera dem. Det tror jag du också är mycket medveten om:)

Just nu håller jag på att ångest-avdämpa Ingmar Bergman. Hans verk behöver ses i ett nytt, lätt fånigt ljus!

Kram på dig, och krama frugan lite extra! Min eländiga kvinna befinner sig i Frankrike sedan drygt en månad tillbaka, och hon stannar där till mitten av juli. Jag åker till henne om en månad, och då lär det kramas och klämmas å det grövsta!