måndag 5 oktober 2009

" Var inte orolig! Det är inte så illa!"


"Det är värre!" Säger det igen, det var inte jag som började! Julblogg efter Julblogg börjar nu "ploppa" upp lite här och där och det är just det fina med bloggandet är ju att man väljer själv hur man vill ha det. Både vad man skriver och vad man läser. Självklart så är det en liten "överdrift" ifrån min sida, det här med mina Julinlägg, men det är lätt att "svepas med"!
Julkort ska man iallfall planera i tid, klicka på Julkort, så får du mitt personliga plus möjlighet att skapa ditt eget! Lite kul faktiskt!
Ha en fin vecka och Vänliga hälsningar ifrån Peter!
PS: Riktiga Julorgien hittar du här!

6 kommentarer:

japp sa...

Hejhej.. jodå, nog minns jag er blogg.. det var ju ett tag sen nu.
Så du har varit sjuk.. hur artade det sig då du fick det då.. vill du inte, så behöver du inte skriva det.. jag e bara lite nyfiken.

Skoj me julblogg.. nu blir det ju allt vanligare, märker jag.

Joo, spisen är viktig, å helst nu i snart juletid.. å de blir skoj me en ny assistent me, för jag har allt fått knåda nog me händerna, många degar..så man är alldeles knäckt i armarna.
Så det är så man ska göra för å testa ugnen.. då får jag nog fixa det direkt.. känns bara lite långt bort för mej å testa me lussekatter nu.. menmen, veckorna går ju fort nu..hihi.

Ha en fin dag.. här uppe skiner solen, men nätterna är nog kring -0-3grader.. så det har varit lite halkigt på morgnarna.

Ha det bra, å hoppas du är friskare nu.. Helén.

Marie//Tekla Maräng sa...

Har just skrattat så tårarna har runnit så jag får väl tacka för årets första julkort!:-)
Försöker själv att inte svepas med i julen redan men ja idag gick det ju inte. Okej ja vet jag har skrivit om amaryllis på min blogg men vill man odla själv så är det dags nu:)
Ha det gott Marie:)

Freedomtravel sa...

Kul att du hittade till vår husbilsblogg ;) Jag ser att er husbil också fått ett namn och ger sig ut på intressanta (erövrings)turer i Europa ibland. Men det är inte fel med de små turerna heller, vi gillar att ge oss ut på helgerna med husbilen, om det så bara är till grannförorten... ;)
Vi har dock inte börjat julpynta än... ska vi vara ärliga så är det inte säkert att vi börjar alls... vi är ganska förtjusta i att resa bort på julen. Min mormor hade (medan hon levde) ett julpynt och ett påskpynt och de stod framme året runt, ganska praktiskt om man säger... Lycka till i alla fall med julförberedelserna ;) Kommer ni ut med Ingeborg nåt mer innan vintern då, eller blir det mest på sommaren? /Helena

Västgötskan sa...

VÄGRA JULEN! Hösten har ju för sjutton knappt börjat än... :-P

RANA sa...

Nej nej nej. Aldrig att jag åker med på det där tåget. Jag kan vinka och plåstra om dem som ramlar av, men aldrig att jag hänger på. Inte i år. Då dör jag.

Och nu över till en grå bjässe.

Rana är det verkligen så? Att du snyter dig lika kraftigt som en elefant?
Jajemen! Absolut. Ungarna ljög inte den här gången.

Ditt inlägg för länge sedan då det kom blod i tårkanalerna har nu äntligen fått sin förklaring!
Du är inte dum, du. Och du tar inte miste. :-)

Enligt bild så verkar du inte ens ha stor näsa, så nu är det kanske dags att anpassa "snytningarna" efter nässtorleken.
Hahaha. Jag har fått höra att man kan snyta ut hjärnan. Det förklarar åtskilligt.

Fast vad gör man inte för att imponera på barnen, så länge som man låter som en elefant när det blåser i framändan är det väl okej, men om det är åt andra hållet så vete fåglarna om det ens är kul!
Hahaha, jomen visst skulle DET vara kul. Ungarna var fyra dårar mellan två och fem år. Det HADE varit skitkul.

Kram till dig!
/R

ELIN sa...

HAHAHAHAHAHHA JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR! DIN DANS VAR JU BARA FÖÖÖÖÖÖÖÖÖR ROLIG!!!! SHIT VAD BRA DEN BLEV! HOHOHOHOHOO *KRAM*