tisdag 29 december 2009

"Från Fjollträsk till konstant upphetsning!"Ja jag vet, det har blivit alldeles för många inlägg idag, men så kan det bli när "bloggnödigheten" gör sig påmind! Det är ju inte bara roligt att själv göra inlägg! Det är så in i helsike kul att kommentera och läsa andras kommentarer också! Sedan har man ingen aning vart det bär iväg, när man ska skapa sina små inlägg heller. Jag försöker personligen hitta bilder som är "fria att använda" utan upphovsrättslig problematik och idag när jag skulle göra ett lite inlägg om att regeringen kan fällas av JO så hittade jag den här bilden via google sökning som i sin tur ledde till
Sven Tycker som i sintur ledde till Aftonbladet osv ......sedan befinner du dig just nu på Oumberliga Bloggen och då blir det som det blir och jag väljer att länka till Youtube (OBS: Inget för känsliga personer)
Hmmm....nu kom jag lite ifrån ämnet, var var vi, jo det här med regeringen kan fällas av Jo, delar av artikeln nedan, resten läser du i sin helhet i Svenska Dagbladets nätupplaga!
"Kristianstadsdevisen ”Spirit of food” och Stockholms ”The Capital of Scandinavia” har det gemensamt att de är JO-anmälda för brott mot språklagen som trädde i kraft i juli. En fällning och sex ärenden som är under behandling är resultatet hittills."
Upprörande eller ej, väl själv!
Vid datorn i "Upprördhetens tid" Peter Olofsson!
PS: Glöm nu inte att läsa mina tre inlägg nedan, jag som har "knåpat" hela morgonen!

7 kommentarer:

stefanbergmark.se sa...

Hej Peter!

Jag är frilansjournalist, jobbar bland annat med en familjesajt, och är intresserad av dina åsikter om att låna pengar ur barnens spargrisar. Hittar ingen e-postadress till dig men kan du skicka mig ett mail på info@stefanbergmark.se så vore jag tacksam.

Västergötskan sa...

Stockholm/are är som det/dem är... ;-)

elina sa...

Gott Nytt År bara!

Cecilia sa...

Ha en god fortsättning och ett riktigt gott nytt år!

Anonym sa...

Hejsan .
Tackar för titten .
Läste om din husbils skatt vi fick Dieselskatten :(
Men ingen pantbank behövdes som tur är .
Är din fru sjuk ,beklagar .Får man fråga i vad ?
Läste du haft borrelia !
Lider du av den fotfarande ?
Vad fick du för medicin ?

Var inne för nångon dag sedan och Jisse vilka GOA skratt Mangubma tror jag han hette :))
Vilken härlig lirare :)
Blir sååå Gad bara jag tänker på honom .

Gott nytt år på er alla .
Mvh Jenny

Karin sa...

Vill bara önska dig och dina nära och kära ett riktigt Gott Nytt 2010! Tack för att livar upp bloggvärlden med din roliga, tankeväckande blogg. Det är alltid så spännande att titta in och se vad du hittat på :)
Firade ettårsjubileum för några dagar sedan och minns hur glad jag var när du kommnenterande (tror att du var bland de första som någonsin kommenterat på min blogg).
Hoppas vi bloggar vidare ett tag till va!? / Kram från "Fönster Karin"

Tantans sa...

God fortsättning ...du skrämde mig för helt plötsligt så fanns inte din blogg att finna ...fick upp att den hade upphört...så kan du ju inte göra ...nu känns det tryggt att du är tillbaka ...tack för det 1/1-kram