lördag 24 april 2010

"Jag skålar med mig själv..........!"



Jag skålar med mig själv, prinskorvarna har "fräst" färdigt på grillen, (ja, det blev korv trots allt, se inlägg nedan) jag häller upp ett glasvin och håller glaset lätt emot kvällsskymningen.
Idag stannade jag till vid ett konditori för att köpa färskt bröd, tittade med förundran på en hel hylla med olika bröllopspar, ni vet sådana där "plastpar" som man sätter överst på bröllopstårtan. När jag och min Fru gifte oss för över 20 år sedan, då fanns det två varianter att välja på, samma par, fast i en större och i en mindre variant! Ja, världen går framåt!
Vill ni se några roliga varianter, klicka här!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde, din "cyberleverantör" av Oumberliga Ting!

4 kommentarer:

Mollamaja sa...

Skål! Jag ska nog ta mig ett glas jag också ;-)

Elle sa...

Jag har en hel flaska bubbelvatten kvar efter konfirmationen, den kanske man skulle ta och öppna...?

Väntar på maken, som är på väg hem från jobbet. Sen grillar även vi, fast inte korv - bara nyttigt. Numera är griskött förbjudet hos oss, p g a makens häftiga giktanfall. Han blir säkert jätteledsen över att behöva grilla nötkött...*ler*
Tappade nästan lusten på korv jag med, efter förra inlägget. Sjukt!

Ha en fortsatt trevlig resa (var bär den av??) och skål på dig!
Kram Elle

Häxan sa...

Skål! Men jag skålar i vatten i kväll. Tre kvällars vindrickande räcker....det är jobbigt att vara på tjejsemester.. :) Hoppas du har det bra. Undrar just om du är i mina trakter nu? Men i morgon bär det hem till Dalarna igen....snyft....jag älskar Småland och här är jag hemma. Ha en bra kväll! Kramar från Häxan.

Photo by Maria sa...

Ha en bra natt i din husbil..

Kram Mia