torsdag 12 april 2012

"Att mörda Svärmor...gulligt men läskigt Del III.....!"

Hade jag varit psykolog och konstkritiker i en och samma person så hade jag velat göra en analys varför kvinnor är så "mordiska", se på alla bloddrypande kvinnliga deckarförfattare som kommit fram de senaste åren, den ena värre än den andra. Nu upplever jag mig att de börjar dyka upp fler även inom den moderna konsten också. Allra minst inom fotokonsten. Just nu på Sven-Harrys Konstmuseum här i Stockholm så ställs Aida Chehregoshas bilder ut. Länk till hennes hemsida här.
Okej, går man in på statistik så är det ju inte kvinnor som är "blodtörstiga" utan vi män, kvinnor kanske bara är klokare och får utlopp för sina aggressioner i fantasins värld?
Fast här skulle det egentligen varit en annan bild än den ovan, en bild som jag idag såg i Svenska Dagbladet av ovan nämnda fotokonstnärinna, en bild som jag inte alls förknippade med tvångstankar och ond bråd död! Återkommer till den när den eventuellt blir tillgänglig på nätet!
Om du skulle ge bilden ovan en bildtext, vad skulle du kalla den?
"-Ungar! Ni behöver inte göra några mer teckningar till Mormor, hon åkte hem inatt!" Exempelvis?
Som sagt Kära Läsare, jag Älskar Er och Ni vet hur gärna jag skulle vilja sitta här och blogga med Er hela dagen om min ekonomi tillät det!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Gallerist i Cybermörkret!

4 kommentarer:

conny sa...

Bildtext: "Då kan jag stryka punkt tre på dagens attgöra lista. Hm...vad var punkt fyra nu igen?"

Marina sa...

Eller: "Tänk vad enkelt det hade varit bara de hade haft kött i affären..."

Anonym sa...

Neeej nu glömde jag att fråga henne
hur det var man tog bort blodfläckar, förbaskat också att
jag inte tänkte mig för!!
M

BP sa...

Nu har du fått tre "roliga" kommentarer. Det får räcka!
Personligen gillar jag inte sådana bilder alls, tycker dom är motbjudande (gäller gammal konst också) och stötande. The real thing är ok, men inte på foto/bild.
Å alla dessa kvinnliga deckarförfattare - ja, vad ska jag säga. Har nog betat av dom flesta på balkongen i solen, men ärligt talat så är det bara två som håller måttet och har gjort sin research... å jag kommer inte ens på deras namn nu...