torsdag 5 april 2012

"Helt slut.....jobbat med 2013-års nakenkalender....!"

Igår hade jag en helt hopplös ledig dag, jobbade helt ideellt med 2013-års nakenkalender! Historian är lång varför jag gör detta, men den är viktig!
Ska fatta mig kort, Lilla Frun jobbade som inköpsansvarig på en större byggfirma när hon var frisk!
En säljare hade en förutfattad mening om att inköpare alltid är manliga, så utan att ha kontaktat henne som kom han till henne med en stor bunt ganska utmanande nakenkalendrar med galanta damer på. Säljaren och kalendrarna åkte ut omedelbums, Lilla Frun är hård mot de hårda, gammalt djungelordspråk!
Han försökte sedan under många år blidka henne, med utskick av Alplandskap och dylikt i kalenderform! Här väcktes min idé om att göra lite annorlunda kalendrar!

Även här så vet trogna läsare att jag nu under några år kört en slag "Nakenkalender modell" inför Julen, (bara män i mässingen, annars skulle jag råka i onåd hos Lilla Frun) , aldrig har min besöksstatestik varit så stor. När jag sedan förra Julen lottade ut Brandmannakalendrar och "Största doningarna i kalsongen kalendrar" så blev min mailbox överhettad!
Jag lät även producera en Nakenkalender med mitt bygglag.....hm....nu vill jag poängtera ojämnlikheten i världen.....lottade även ut den, 12 vanliga grabbar i åldern 25 till 45 som snickrar och armerar stål helt nakna......inget svar, utom ifrån Ann-Britt i Uddevalla som skickade tillbaka sin kalender med orden att hon fattat fel, hon trodde det gällde Brandmannakalendern. Som sagt det finns ett lager för den intresserade...visserligen står det 2009 på kalendern, men gissa vem som är Mr December, endast iklädd en Bachoskiftnyckel av grövre modell?

Fast Oumberlige Peter har mognat sedan dess och gör numera endast seriösa konstnärliga Kalendrar och i samarbete med två rullstolstillverkare och Smärtföreningen Jernsaxen så håller vi på för fullt att producera en för nästa år!
Fast igår höll det på att gå riktigt åt helsike, jag och min fotoassistent Åke skulle lyfta Marie ur hennes rullstol, Marie har inga armar och ben, dessutom hade hennes syster hjälpt till att smörja in henne så hon skulle se lite glansig och fin ut. Hal som en ål, så gled hon ur våra händer....höll på att tappa henne i golvet.....tur att det finns andra kroppsdelar än armar och ben att hugga tag i när det kniper, så nu är Lilla Frun lite sur på mig....okej då, "för konsten skull då" säger hon och tittar lite arg på mig nu under frukosten!
Inget ont om Lilla Frun men hon ställer till med andra problem också.....alla andra handikappade tjejer har godtagit sina tilldelade "månader", Lilla Frun skulle vara Fröken Oktober egentligen men proppsar förfullt på att vara Fröken December istället. "-Jag har ju ett rött gåbord för i helvete säger hon!".

Dessutom vill hon ha en julkula och en bjällra på vardera handtaget, för att förstärka det Juliga!
Va fan, hon sabbar ju helt det konstnärliga, vet inte om hon får vara med längre, rullstolsbrudar har jag fullt med, men finns det någon med kryckor eller gåbord, eventuellt halvkroppsgips så är ni välkomna att kontakta mig!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Kalender Producent i Cyberträsket!
PS: Var det någon som sa Glad Påsk?

5 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Ibland vet jag inte om du skojar eller om det är på riktigt, den här gången skojar du väl inte...
Absolut ska lilla frun få december, och det är en jättesnygg bild på rullstolstjejen.
Glad Påsk till dig och familjen
Kramar
AnnaMaria

Anonym sa...

Allvar Peter, du är en illa dold sexist, men jag gillar det. Du är ett stort undantag" inom detta område, då du gör det med ett stort hjärta och en varm själ!
Har sett bilderna på din byggkalender men visste inte att den gick att beställa. Skickar min adress via mejl! 2009, vilken oviktig dejalj:)
Skrattade gott men hjärtlgt åt den insmorda tjejen, får man skratta åt sådant, tror hon log hon med!
Passar på att önska dig och de dina en GLAD PÅSK!
Klart din Lilla Fru ska vara Fröken December med full julgransmundering och allt, är det jul så är det.
/Varma och hjärtliga kramar och hälsningar ifrån Margareta E.

Renée sa...

Kryckor har ju jag! Ärligt talat så tycker jag det är toppena tt du gör en sådan kalender, skitbra!

BP sa...

Tycker också att det är helt underbart att göra en sådan kalender. Du borde på napp på funktionshindrade på Frösunda Center i Solna.

ullrika sa...

De där nakenkalendrarna på karlar är inte min grej. Helt naket är inte intressant. Den här bilden däremot. Vackraste jag sett på länge här i din blogg! Är säker på att din fru blir den allra finaste decemberflickan om du fotar lika snyggt som här. Ska bli intressant att se resultatet!