tisdag 17 april 2012

"Herregud....min Penis Del II.......!"

Blomstermässa här i Stockholm i helgen och jag hann inte gå dit, skulle behövt lite nya kaktusar till min samling! Har försökt en tid att flörta lite med "klorofyllbloggarna" med det är en hårdnackad grupp bloggare, som inte låter sig bejakas mer än om man inte gräver upp hela trädgården och har minst 137 olika perenna växter i trädgården.
Trogna läsare vet att jag älskar statistik och IP-nummer (datoradresser), så nu ska jag avslöja lite spännande statistik ifrån min blogg.
När jag för en tid sedan skrev rubriken ovan "Herregud...min Penis" så fick jag besöksrekord....gissa av vilken bloggkategori....japp...Trädgårdsbloggarna! Nu behöver det inte vara något dåligt och negativt alls, tvärtom, trädgårdsbloggarna är säkert en pilsk, livsbejakande och underbar grupp människor, men nu tycker jag det är dax att de ger sig till känna offentligt i mitt kommentarsfält!

Har gjort mer statistikbus, min blogg www.storabröstinsmordaiketschup.com , vet ni vilken bloggrupp som hälsat på mest där då? Jo, inredningstanterna, ja nu vet, de där tjejerna som har bloggar där de målat allt vitt i! Har ingen aning varför de är mest frekventerade där?
Nej, nu måste jag rusa, måste åka kollektivt till jobbet idag, på sms-biljett, har inga kontanter kvar varken till busskort eller bensin. Fast som samlare av gamla goda stenkakor så sätter jag nu på min favoritskiva med Alice Babs och sjunger högt för mig själv....."-Ett glatt humör är mer än pengar.....!"
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Ditt Glada Humör i Cybereländet!

3 kommentarer:

BP sa...

Ja tänk om jag vore det minsta intresserad av IP-nummer. Har ibland tänkt att kolla varifrån mina läsare kommer. Men vet inte ins hur och var man ser ip-numren.

Baronessan sa...

Jag gillar den där bilden. Om man skulle ta och köpa sig några kaktusar kanske. Just den där kombinationen ger ju alltid upphov till kommentarer och glada leenden.
En vän till mig bodde tidigare i ett radhus. Hon hade bott där ganska länge och inte sett det vi såg. Vid ingången stod det en hög och ståtlig cypress med två rundklippta buskar på var sida. Hon rodnade länge när vi berättade vad vi såg. Tror dock inte att det var avgörande för hennes flytt.

Anonym sa...

Ja det blev en kollektiv resa, en förare och en passagerare haha förstörde jag blogginlägget nu? haha/c