söndag 1 april 2012

"Stoppa plågsamma klippförsök.......!"

Hm....ännu en gång har jag fått lite tvivel angående vad man egentligen ska sin blogg till. Nu på förmiddagen har jag suttit och "scannat" gamla papperbilder och spara dem digitalt känns fint och att sedan använda dem i ett "bloggsammanhang" känns ännu bättre. Påsåvis så lagras och spars de på ytterligare en databas!
Den här bilden togs för cirka 17 år sedan och Lilla Frun hade blivit sjuk och hamnat på sjukhus första gången. Allt kaos, men klart "fragglarna" skulle till Kyrkans barntimmar och fotograferas!
Tur att Lill Gosan inte hade något hår. (Hon drabbades senare i livet av mig och min sax)
Bröderna Bus fixade jag till vid frukostbordet med ett varierande resultat. När de var små var de ofta stolta över att blivit friserade av sin absolut hårokunnige Far. Det är nu som idag, 17 år senare då vi träffas för att äta Söndagsmiddag ihop som anklagelserna haglar över deras stackars Far!
"-Farsan, så gör man inte bara, borde vara straffbart!"
Hm....förlåt Kära Barn, kommer nu med en offentlig ursäkt! Lovar att jag inte ska klippa Er mer....men jag kan ju inte lova vad som händer med mina blivande Barnbarn....tycker faktiskt jag blev riktigt duktig med saxen....med tiden alltså!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson din Frisör i Cybersalongen!

8 kommentarer:

Tini Tut sa...

Tycker att dom borde vara tacksamma, det är ju perfekt att bli klippt av sin far. Själv blev jag klippt av min mamma som helt resolut tejpade runt hela skalpen och klippte därefter, och resultatet lät icke vänta på sig en pottfrisyr utan dess like. Dessutom klippte hon mig i örat och efter ett lätt blodbad så blev jag fri från framtida klippningar.

Kram från Tini Tut

Anonym sa...

Jag vet inte vad som är bäst att pappa klipper eller om en 5åring klipper sig själv? Jag har provat båda två och tror nästan att det blev bättre när barnet(jag) fick saxen själv det blev en modeklippning a la etapper:)
Men det är bra vågade inte riktigt fråga men nu har jag hittat min blivande frisör:) Och sen i framtiden kanske jag behöver lite hjälp att sätta dit löshår också men det fixar du väl också?/ Hälsningar från alkoholisten C haha

Renée sa...

Min kära moder klippte mig som barn och jag grät som en gris i två dagar!

conny sa...

Hörde på tv i går att man kan kräva skadestånd om man inte är nöjd med klippningen ha ha ha...

Men det gäller bara om man blir klippt av en utbildad barberare, och det kan man ju inte anklaga dig för att vara! :)

ps. De är jättefina allihop! :)

conny sa...

Måste bara tillägga att jag aldrig hört en gris gråta ha ha ha ha...

BP sa...

Minsta pojken är ju inte så lyckad - ja pojken är det inget fel på, tänkte på hans frisyr;-) Stora killen ser helt ok ut och tjejen är mycket lik dig!

Tankar vid midnatt sa...

Stackars barn ;-). De tänker nog som jag gör; jag fick gå i hemmasydda kläder vilket jag hatade/skämdes för och därför har jag inte sytt några kläder till mina barn. Tror inte dina barn kommer att klippa sina barn!

Vi har alla våra "inte" som vi inte vill göra som föräldrar.

PS! Tack för din hälsning, Jag spjäker inte mig - bara testar mina gränser i en månad !!!

Marina sa...

jag får väl lite på att det blev "bättre med tiden"...