söndag 8 april 2012

"Jag Älskar Er och vilken fantastisk bloggmorgon.....!"

Djäklar vad jag saknar den tiden då jag var långtidssjukskriven, jag saknar absolut inte att vara halvförlamad i neuroborrelia, men jag saknar att "äga min tid" som jag gjorde under dessa nästan två år. Bl a så kunde jag blogga hur mycket som helst...hm...de dagar synen fungerade som den skulle!
Eftersom jag nu är så förtjust i "datorvärlden" så borde jag kanske även ha ett Facebook konto, fast jag är nöjd med denna form av umgänge. Hinner ju faktiskt inte med att säga "hej" till alla här heller!
Idag när jag slår på datorn så finns det två kommentarer som "värmer" lite extra:

Cici sa...
Tack för din hälsning på min blogg. Nu har jag lagt mig som följare på din blogg - igen. Jag får bara komma ihåg att inte gå in här när barnbarnen är i närheten. Det blir så komplicerat att förklara en del bilder, sånt får deras föräldrar ta hand om.

Glad Påsk önskar jag dig och Lilla Frun!
6 april 2012 11:50
Radera

AnonymAnonym sa...
Att den otroligt vackra kvinnan i
bikini som du visat tidigare med
en son vid handen ville gifta sig
med dig ett väl ett jättestort
bevis på att Gud har humor!!!
Glad påsk
M

Både Anonyma M och Cici, hjärtinnerligen Välkomna tillbaka till Oumberlige Peters Värld, lovar att inte göra er besvikna! Stor Kram på Er! Ni övriga Mordhot eller Kärlek mottages gärna på min mejl
jernsaxen@live.se .
Hmm....sist jag skrev min mejl här så fick jag ett riktigt "kul" mejl ifrån en person som skrev "Att han skulle knulla min morsa"! Hmm....igen...konstig kommentar, sådant blir jag inte upprörd över alls faktiskt, min Mamma är över 80 år och bestämmer själv vad hon vill göra!
En undran uppstår självklart vid ett sådant mejl, undrar om "skribenten" har tröttnat på att ligga med sin egen Mamma eftersom han blandar i min? Ja, som sagt världen är galen, men det var inte jag som började. Att dessutom bli upprörd över människor som försöker skriva oförskämdheter är ingen idé, särskilt som mejlskrivaren uppenbart har föräldrar som syskon med varandra!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Kärleksprofet i Cybermörkret!

3 kommentarer:

Disa sa...

Ja, man får aldrig sluta att förvånas över hur en del har lärt sig "talets gåva"...eller bristen på den ;o))

Hoppas ni haft en fin påsk både du frugan och alla andra.
Och att den fortsätter att vara fin!
Kram till er alla.

BP sa...

Har en känsla av att ditt sociala liv är starkt förknippat med dina cyberkompisar.
Sedan undrar jag ju att du har så otroligt många följare, vilket du verkligen förtjänar, men varför är det så få som kommenterar. Skriver dom mejl i stället eller;-)

Cici sa...

Sista påskdagen och vi har återigen ätit oss igenom en storhelg. Det går ju an med gravlax, sill och lammkött, men detta godis! Jag gör det ansvarig till att jag var vaken mellan halv två och fem natten som var. Att jag aldrig lär mig att låta bli att stoppa i mig en massa energi straxt innan det är dags att krypa ner i sängen.
Hoppas att du och Lilla Frun har haft en bättre natt!