fredag 13 april 2012

"Fredagsmys med Gallery Erotic Banana of Sweden...!"


Fan, känner mig lite ur gängorna. Visserligen vet jag orsaken, men det är inte mycket att göra åt nu. Bara att "köra på" som vanligt, det går ju inte att bromsa sig ur uppförsbackarna i livet!
Trogna läsare vet ju att jag för några år sedan på skoj startade ett nätbaserat Galleri här på Oumberliga Bloggen. Jag döpte inläggen till "Gallery Erotic Banana of  Sweden", av någon outgrundlig anledning så här det spridit sig ganska mycket på nätet, googla så får ni se. Det här i sintur resulterat i att jag får massor av förfrågningar ifrån olika Företag om att göra reklam för deras produkter..
Vet ännu inte hur jag riktigt ska förhålla mig till det, men jag har nu i allafall skyddat och registrerat namnet, alltid en början.
Det här med olika typer av förpackningar och skydd för Bananer är ju ingen nyhet direkt, men en av de första på marknaden var faktiskt BananaBunker, gillar deras marknadsföring och självklart så bjuder Gallery Erotic Banana of Sweden på lite gratisreklam. Klicka här!
Vad väljer vi för musik till Fredagssoffan då? Självklart så stängs TV:n av och vi låter The Cure med Friday im in Love strömma ut ur högtalarna!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Kärleksprofet i Cyberdyngan!

4 kommentarer:

conny sa...

Den bananen var god, sa jäntan! :)
Jag förstår inte hur världen klarade sig förr utan bananfodral!

BP sa...

Självklart har vi ett sådant bananfodral, fast inte det märket. Ovärderligt ju!

Märta sa...

Men du, vad GÖR folk som behöver piffiga fodral till sina bananer med dem egentligen?!
F ö måste jag applådera din musiksmak. Och så önskar jag dig en riktigt fin helg. :)

desperat hemmafru sa...

Men har du missat mitt postinlägg???