måndag 26 april 2010

"Alla är vi kanske bäst på något.........?"

Som alla vet så "hemsöks" jag ibland av bloggtivivlel! Ska jag fortsätta eller ska jag inte?
Fast självklart så fortsätter jag, något annat vore helt omöjligt! Fast det vore ju bra om man var bäst på något som man kanske skulle kunna blogga om....att "ploppa" med ögonen, hoppa häck med simfötter, ha flest polare som vill klä ut sig till Smurfar eller kanske om man är minst i världen......funderar en stund, jag kanske är bäst på att blogga om "ingenting" egentligen!
Vill du se fler saker som folk är bäst på gå då in här!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson...hm...Ulv Röde ska det vara!

4 kommentarer:

Maria sa...

Men fy den översta bilden..den är grotesk..haha
Visst är det så, alla gör vi det vi är bäst på förhoppningsvis:)
Ha en toppen fortsättning på dagen/kvällen:)

Häxan sa...

Men du....blogga om sådant som fångar ditt intresse för dagen. Man behöver väl inte ha någon profil eller så? jag gillar nästan allt du skriver och ofta så är det saker som får oss att tänka till. Fortsätt så och sluta tvivla! För om du tänker sluta blogga måste du börja skicka ett mail om dagen till mig :) och det blir ju jobbigt! Eller hur. Tro på dig själv för DU är BÄST!

Kramar från Häxan.

Mollamaja sa...

Jag undrar om man kan få en utnämning i att vara bäst på att röra till allt för sig. Jag tror banne mig att jag varit bäst på det sedan jag föddes. Och inte verkar det bli bättre det heller.

Västgötskan sa...

Herregud, känn ingen press. Vem är bra på att blogga om nåt särskilt? Jag tycker mest jag svamlar i min blogg, men det går (nog?) bra ändå för det mesta! :-D