lördag 3 april 2010

"Herregud var det verkligen nödvändigt!"


Nu har jag suttit och läst en massa bloggar på morgonen (Ja faktiskt, jag läser mer än jag skriver, tro det eller ej). Desto mer jag läser desto mer blir jag lite tveksam till just detta fenomen med att blogga! Det finns ju hur många faktatyngda bloggar som helst, där skribenten vill sprida (sin) information sett ur hans/hennes perspektiv, inget ont i det, jag har ju själv gjort många sådana inlägg. Men och det är ett stort men, leder det verkligen till att någon ändrar åsikt? Jag är ledsen till att behöva säga det, jag är tveksam!
Ovillkorligen så ställer ju frågan även den här bloggen till svars! Sist jag rannsakade mig och mina bloggar så beslutade jag att "stänga ner dem" med omedelbar verkan, fast det ångrade jag direkt som ni ser!
I takt med att solljuset nu ökar ute så känner jag mig mindre och mindre allvarlig och förhoppningsvis så kommer det märkas på bloggen också!
Fast i dag så känner jag mig verkligen illa till mods när jag läser om
pedofilskandalen inom katolska kyrkan. Vet inte riktigt vem jag ska tacka, Gud, Jesus, Luther eller någon annan för att min församlingspräst ser så djäkla nöjd och nyknullad ut! Vilken tur att han är nygift!
Sexualiteten måste ut, annars blir det "knas"!
Mina tre barn har alla gått i musikklasser och i dessa klasser har det funnit under åren 4-6 elever ifrån ett visst samfund (de ordnar kurser, obligatoriska för att hindra ungdomar ifrån "självbefläckelse"), jag skriver inte inom vilket trossamfund detta sker, det är ju inte barnens fel att det gått helt överstyr i huvudet på föräldrarna! Dessa ungdomar, särskilt pojkarna har tagit rejäl skada av det vill jag lova, det har jag märkt under alla skolresor jag gjort med dem.
Relationsstörningarna är enorma.
Tack och lov att mina tre barn fått växa upp i ett "Kristet Vikingahem", jag ser resultatet nu när de är halvvuxna allihopa, kärleksfulla och trogna sina partners har de blivit och dessutom så skrattar de högt och njuter av livet!
Nej, krångla fan inte till "sexualiteten" för våra ungdomar, fostra dem i "kärleken och livs lustenstecken" så kommer det gå fint, jag lovar!
Oj, nu håller det på att bli så långt som jag inte vill att det skulle bli!
Jesus dog ju för våra synders skull?
För min del var det inte nödvändigt! Säga vad man vill om "synden", men roligt är det!
Vid datorn som vanligt din Vikingahövding Gallerist i "syndenstecken" påväg emot Midsommar, Ulv Röde!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack Peter för Din påskhälsning och Din lilla analys på både min blogg, och Din egen. Jag är inte vän av att skriva mycket text då jag ibland har svårt för att avgränsa mig, och tenderar att bli för privat. Alltså har det blivit ett läge för mig... sköna bilder! Kul att Du gillar min blogg, och Din Peter... det är bara SÅ skönt personlig på ett neutralt sätt!! Me like!

Agneta

Västgötskan sa...

Läste också de artiklarna. Det som är mest skrämmande är det faktum att när prästerna blev påkomna på internatskolorna, blev det bara förflyttade.

FÖRFLYTTADE???? För helvete?! :-O :-O