måndag 5 april 2010

Det finns onda människor därute!"


Ingen tvekan, det finns mycket, mycket "onda människor" där ute i Konstvärlden!
I min jakt vad jag kallar "god konst" världen över så stöter jag ibland på "obehagligheter"! Låt verkligen inte Era barn se detta Youtube inslag, särskilt inte nu i Påsktider! Kan ge men för livet! Fråga mig!
Vid datorn som vanligt din Cyber Viking Gallerist Ulv Röde!

6 kommentarer:

Västgötskan sa...

Vad hittar du allt? Jag vet i och för sig inte om jag ska tycka mer synd om kaninen eller det stackars strykjärnet. Men oavsett, vem f-n kommer på idén?? :-O

Wenche sa...

Fruktansvärd!!!Jag får säga som Västgötskan:Var hittar du allt.

Elle sa...

Enda anknytningen till konst är nog att detta är KONSTigt!! *ler*
Först tomater och sen choklad, har vi för mycket mat i världen? Och vad gör de av alla tomater....?
Vi gjorde en liten test hemma igår. Vi hade en portionspåse med ketchup, fint hemsmugglat (vafan, vi hade ju betalt för skiten!!) i jackfickan. Hemma i kylskåpet stod en flaska med "samma" ketchup, nämligen från McDonalds.
Test!
Vi doppade den nygrillade (ja, för här snöar det inte...) korven (min man grillade i ösregn...) först i den ena ketchupen och sen i den andra. Som jag trodde, det smakade inte likadant, fast det är av samma märke. Vi antog nu att man helt enkelt har en "billig" ketchup i flaskan och säljer det dyrare på grund av det gula M:et.
Kanske tomaterna t o m kommer från ditt undre inlägg....?? Inte omöjligt.

Du har haft 800 besökare på EN dag!!?? F-n (nu måste jag tyvärr svära lite igen...) den summan behövde jag över två månader för!! Fast kommentarerna är ju som sagt det viktiga och kontakten med de andra bloggarna, inte alla anonyma besökare.

Här skiner solen lite idag, fast de hade lovat regn. Vi sticker strax och badar med ungarna....inomhus naturligtvis...så jäkla varmt är det inte här heller!*ler*

Måste vara frustrerande för dig och lilla frun med alla läkare som inte kan bestämma sig.
Jag var inne i hennes förra inlägg, men som du kanske vet har jag en viss påskkärringskräck och var tvungen att fly fältet när jag såg bilden! *ler* Det är verkligen sant!! Men du kan hälsa henne och ge henne en stor kram från mig!

Nu ska jag rota fram min bikini längst ner i lådan och lufta den lite!*fniss*
Ha en skön dag!
Kram Elle

imse sa...

Ojoj, vilket grym värld vi lever i!

Tack för kommentaren!

Milla sa...

Skönt att höra att du är frisk nu efter att ha varit sjuk i så lång tid!

Tack för omtanken! Jag kan säga att det inte handlar om någon man denna gång. Ofta är de jävlarna roten till rpblem och sorgsenhet, men inte nu faktiskt. Min man sköter sig. :) Det känns lite bättre idag. Alla har vi våra ups and downs. Mina är jävligt svängiga och stora oavsett åt vilket håll det går.

Ha det gott!

Maria sa...

Haha, stackars choklad kanin vilket fruktansvärt öde. Skulle den ha vart hemma hos mig hade jag ätit upp den:)