onsdag 7 april 2010

"Helt djävla otroligt!"Ja, ingen annan säger det, då får fasiken jag göra det själv! Inte nog med att jag har en av Sveriges absolut bästa och intressantaste bloggar! Jag är inte bara Vikingahövding heller utan jag är fan i mig något slag kvinnomodeorakel också! Ja, visst låter det stödigt att säga så?
Fast innan jag går vidare i "kvinnomodebranchen" så vill jag berätta varför. Här om dagen så var jag med på en anställningsintervju och frågade ut folk om just hur bra är just Du!
Inte en djävel svarade att de var bäst! Jaså inte, svarade jag, varför tycker du då att vi ska anställa dig? Vi är väl för fan inte ett företag med de näst bästa!
Är man bra ska man säga det och är man helt enkelt BÄST så får man säga det lite högre, många fattar verkligen trögt nuförtiden!

Ja, till saken, jag vet inte hur många som är kvar av mina gamla läsare och som läste om hur jag köper och varför jag köper min Frus kläder?
Fast förra veckan var "Lilla Frun" lite, lite piggare och kunde till sin stora glädje följa med själv.
Hon/jag köper faktiskt det mesta hos en Butikskedja vid namn Flash .
Men riktigt överens med modet är jag inte, min Fru fick som tips att prova en rosa elefantblus där elefant motivet övergår till någonslag form av leopardmönster! Såg skumt ut, dessutom en djäkla stor snabel som hänger och dinglar, vi var faktiskt överens jag och Lilla Frun, det var inte snyggt! Klicka på bilden för detaljförstoring!
Nu är det ju inne med "djungelmotiv" och gamla tanter har ju kört "leopardmönstrat" nu i snart 70 år, men visst passar det på yngre kvinnor med?
Har just kommenterat inne hos en av mina bloggfavoriter Västgötskans, titta in på hennes alltid intressanta och fina blogg. Se vad hon skriver under ett av sina inlägg med en bild på en leopardmönstrad klänning! Trashigt eller elegant? Väl själv! Är du nudist och skiter i kläder så är det i vilket fall som helst en läsvärd blogg!
Vid datorn ModeBossen själv Oumberlige Peter alias VikingaHövdingen Ulv Röde!

4 kommentarer:

Baronessan sa...

Jag försöker allt jag kan att säga att jag är BÄST! Detta eftersom jag söker jobb. Nu är det ju inte så lätt att säga det eftersom risken är minimal att man ens kommer till en intervju. Men... räcker det alltså. Att jag kliver in och säger - Jag är bäst! Ska i så fall testa det om tillfälle gives :)
Flash är ett bra ställe, men... elefanter - nej tack!

Västgötskan sa...

Klart det är ok.
Bara glad att du uppskattar mina inlägg och hoppas fler gör detsamma. :-)

Freedomtravel sa...

Min man köper också mina kläder. Fast jag kan inte skylla på att jag är sjuk eller så... Det är bara så att han ääälskar att gå i affärer, medan jag blir trött i benen efter en stund och vill gå och ta en öl...
Hmmm
Ja, det är Helena som skriver...

Mollamaja sa...

Hmmm....:-) Du är nog rätt unik, men det var inte förvånande. Vad gäller leopardmönster, jag undrar om du kollat på Svenska Hollywoodfruar. Jag tror att du i så fall har haft mycket kul med det "programmet" ;-)