torsdag 15 april 2010

"Arbete, sättplåt och frukost!"Fick ett litet argt mail igår om att jag "indirekt" påstått att "inredningsbloggare" var ointresserade av verkligheten! Ja, en del läser min blogg som "Fan" läser Bibeln!
En tragisk sanning är att dagen efter jag haft ett liknande inlägg som nedan så minskar min besöksstatestik med 70%, ja, så är det faktiskt, har hänt cirka 10 gånger nu!
Uppriktigt, intresse och prylar har ju inget med ens intresse för "viktiga frågor" att göra, själv älskar jag "sättplåtar", stora och tunga ska de vara! Det finns visst flera fantaster än jag, blev just väckt av ett SMS. Klockan 05.31 idag så gjorde jag en "prylaffär"!
Jaha, nu är det frukost och sedan arbete, i år firar jag 30 år i arbetsslaverietstjänst!
Jag har nu prövat på att arbeta med det mesta och funderar faktiskt fortfarande på vad jag ska göra när jag blir stor?
Ha en fin dag, ni som är kvar!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson!

7 kommentarer:

B i t t e sa...

Du med! Bra dag, alltså :-) 30 år... Hmmm, jag är nog bara uppe i 26, tror jag. Med avbrott för barnafödande o dyl, då, men det är ju också ett arbete :-)

Häxan sa...

Ha en bra dag själv!!
Torsdagskram från Häxan.

Mollamaja sa...

Suck, att man orkar...:-/ Skicka sådana mejl alltså. Kanske det träffade en öm punkt? Jag tror nog att det handlar om att läsa med "fel ögon" och inte förmå att fatta undermeningar. Nåja, alla på sitt sätt. Jag vet inte heller vad jag ska bli när jag blir stor. Kram!

Photo by Maria sa...

Men så kul att folk reagerar.. Du får se det positivt ;-)

Ha en goer dag..

Kram Mia

Karins fotoblogg sa...

Hej Peter!

Nu är jag här igen och läser :)

Kram!

Bloggullet sa...

Jag har lärt mig att skrapa lite på fasaden, och det är bra mot fördomar. Du är ju så seriös och klok blandat med humor och andra intresse så du passar i många bloggkategorier, och tack för det. Kanske är det det som förvirrar somliga.

Ha en fin vår.
Kram

Västgötskan sa...

Va...? Ointresserad av verkligheten? Sikket folk... *Suckar*

Keep up the good work!