fredag 23 april 2010

"Respekt........Vänner.....!"


Fredag idag! Så har man ännu överlevt en vecka i paradiset då! Fast vad vi bråkar och står i här på Jorden, senast nu i Belgien som vill totalförbjuda Burka på offentliga platser läser jag i
Svenska Dagbladets Nätnyheter. Nyhet och nyhet detta har man "stött och blött" i många Europeiska länder vid det här laget redan!
Som Viking så gillar jag inte förbud av något slag och när det gäller "Burkafrågan" så finns det mycket att fundera över. Kan man förbjuda mycket skäggiga personer att bära solglasögon, har två riktigt lurviga kompisar som det är omöjligt att se ansiktet på soliga dagar?
Nej, låt folk vara som dom vill vara! Se på bilden ovan, det är Katchima och Fiachida, min Dotters bästa väninnor, de badar alltid i burkini när de är med oss ut på landet! Finns väl inget att bli upprörd över det, kanske är det faktiskt mer irriterande att Erland min granne alltid badar näck! Han har visst gjort det i över 40 år säger mina grannar, vi har bara bott här i 7 år!
Fast ibland gör Erland gymnastik på stranden, då brukar vi hota honom med "stryk"!
Som sagt "respekt" och trevlig helg önskar Ulv Röde!

3 kommentarer:

Lena sa...

Jag håller fullständigt med dig, låt dem ha sina seder. Vi har ju våra!! Det finns plats för oss alla här, låt oss va vänner i stället för att bråka!

Din nakne granne var ju inte så vacker att titta på :)

Ha en bra dag!
Kram

Lena

Eva sa...

Men de visar ju ansiktet. Det är det det rör sig om. Inte om de vill ha sina klänningar med sjal eller inte. Vore kanske inte så trevligt om du inte såg deras ansikten.

Elle sa...

Snacka om kontrastfylld bild...