tisdag 6 april 2010

"Visst var det bättre förr!"
Visst sjutton var det bättre förr, man presterade bättre om man rökte, såg man till att ungarna fick en rejäl marmeladmacka till frukost så höll de sig lugna och fina. När de sedan kom hem ifrån skolan och fick "blodsockerfall" och "spel" ja då djäklar fick de lugnande medicin!
Tänk vilka lugna Påskhelger man måste ha haft sedan, ge lugnade åt de gamla "stökiga släktingarna" bara! Sedan satt de bara fint vid bordet och tjatade inte om hur det var förr!
Sedan det här med "skörderesultat", ja djäklar, lite kemikalier i jorden bara så fick hela Indien dubbla skördar! Det måste helt enkelt ha varit bättre förr, de ser man ju helt klart nu när jag på morgonen sitter och "saxar" ur gamla tidningar!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde!
PS: Plötsligt så slår det mig, är inte det här vad vi fortfarande gör, fast vi visar ingen direkt reklam om det hela?
Klicka på bilderna om du vill ha dem lite större!

3 kommentarer:

Elle sa...

Oh neeeeej!!! Snälla Peter, skona mig! Efter att ha hört originalet (?) på tyska "Ich bin ein Gummibär" ett antal hundra gånger...mina ungar har en liten leksaksradio från McDonalds som spelar just denna låt...om och om och om och om och om igen...
Och nu på svenska!!
Ursäkta om jag stänger av min högtalare! *ler*

Ok, mer hann jag inte heller skriva idag, för nu har jag ett par påsklovslediga ungar som drar i mig...(vem f-n hittade på att de ska ha två veckors ledighet??)

Ha en skön dag!
Kram Elle

Västgötskan sa...

Ja, i alla fall sockerchocka sina barn (inte bara till frukost) är väl tyvärr inte ovanligt (Skyldig jag med). :-P

Fruädel sa...

Ja det var verkligen bättre förr! När tänderna blev dåliga kom hovslagaren och fixade biffen (där kan man snacka om tandläkarskräck), man fick hoppas på god skörd för att klara vintern och vägglössen! Vem saknar inte vägglössen! Haha! Nä man ska vara glad för det man har helt klart, men nu har man ju möjlighet att plocka russinen ut kakan och kan odla om man vill ( gamla farmor trillar inte av pinn om skörden blir dålig) och mycket av det gamla kommer ju tillbaka i form av ecologiskt odlat osv. Man ska äta närproducerat osv, låter ju helt logiskt tycker man! Appropå det ska jag nog ta och titta till kryddlandet idag, har jag tur har det töat fram och vissa kryddor ( timjan och oregano) brukar ju överleva hela vintern, mmm, som jag har längtat efter mina kryddor! Kramelikram på dig!/ Tess