tisdag 27 april 2010

"Läste i en annan blogg att jag var Galen?"


Som sagt läste i en annan blogg att jag skulle vara "Galen"? Nämner inte namnet på den bloggen eftersom den är ganska "tongivande". Fast uppriktigt vad är inte "galet" i bloggvärlden, faktiskt det mesta, även Oumberligating! Fast bara för att en blogg är på ett eller annat sätt så innebär det ju inte automatiskt att "blogginnehavaren" inte har alla "hästar i stallet"!
Visst har jag både kallat mig Vikingahövding här och även gett mig in i en icke existerande Presidentvalskampanj.
Fast jag har ändrat mig, jag ställer inte upp i något Presidentval, självklart så ska vi inte ha President i Sverige, vi ska ju ha "Hövding" istället, helt klart, att jag inte tänkt på det tidigare!
Arbetet med Patient och Smärtföreningen Jernsaxen kommer självklart att fortsätta som vanligt se www.jernsaxen.blogspot.com och även Galleri Jernsaxen fortsätter som vanligt!
För eventuell nya läsare så är Galleri Jernsaxen ett led i att hitta "spännande" konst att se och fundera kring för sjuka, ja självklart även för friska, men att kunna "skingra tankarna" en stund är ännu viktigare om man inte mår bra!
Som sagt helt Totalt Galen är jag inte, även fast viss galenskap underlättar det mesta!
Vid datorn som vanligt Din Gallerist Vikinga Hövding i Cyber Djungeln Ulv Röde alias Peter Olofsson!

7 kommentarer:

Mollamaja sa...

Om någon tycker man är galen så är det ju ett tecken på att någon har lagt märke till en speciellt. Att sedan uttala sig i en blogg om att någon är lite galen vwerkar lite, ja..inskränkt tycker jag. Kram på dig Hövding!

Daniel sa...

Icke bry sig om idioter som inte har självdistans. Själv har jag blivit kallat rasist på bloggen etc då jag driver med finnar, bögar etc.. å då e jag finne & gay! ;)

Bibban sa...

Du är inte galen du är ju bara en helt vanlig Hövding, med en massa bra inlägg;))
Kram

Photo by Maria sa...

Använder jag ordet galen så är det positivt, men det är det ju säkert inte hos alla.. Att vara lite galen är bra så fortsätt med det :-)

Kram Mia

Baronessan sa...

Vem är inte galen!? Vem vill inte vara galen? Gärna galen och tokig samtidigt! Kram

Västgötskan sa...

Äh, varför ska man skriva/vara/uppträda som alla andra. Tråkigt! :-P

Vit som snö sa...

Jag är ju inte tongivande så det kan inte vara hos mej:)
Isåfall om nån skrivit så menar dom säkert skönt roligt "galen" av o till i dina kommentarer men det är ju så härligt att få läsa dom du skrivit och LE!!!
Tror man kan upplevas galen om man limmar spets på telefoner också men det bjuder jag på:)
Dina inlägg är ju både roliga o ofta väldigt tänkvärda.
En galen kram! Cilla