fredag 23 april 2010

"Inte så farlig........!"Sådäringa, nu har jag äntligen fått den här gamla datorn att fungera igen. Tog lite tid måste jag säga, klockan hann visst bli halv fyra på natten/morgonen! Sitter och knåpar ihop datorpaket som jag ska sälja till "behövande"! Alla tar för givet att alla har dator i hemmet, men så ser det faktiskt inte ut. Det är ganska dyra saker för många, vilken tur att Oumberlige Peter finns och dumpar priserna för gamla men väl fungerade datorer!
Fick ännu ett mail att min blogg är lite "våldsam", inte då! Titta vilken fin kompis jag fått på nätet, Steff Bomb heter han och gör härliga textilleksaker! Det är väl inte så våldsamt, hmm...ja kanske en smula, som Lasse Berghagen ungefär, gulligt men ändå lite läskigt!
Oj, nu slog John Blund ner hos mig med "kraft", bara att säga "Hej då" och God natt alltså!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson!

2 kommentarer:

Elle sa...

Tja, finns det tygkakor till tjejer, så vill väl killarna också ha leksaker i tyg...??

Ha en skön dag!
Kram Elle

Häxan sa...

Inte tycker jag din blogg är så våldsam. Man får ju läsa med glimten i ögat. Fast det finns väl många som inte klarar det....
Själv vaknade jag tidigt av tystnaden så jag gick upp och tände i kakelugnen. Nu sitter jag här och lyssnar på sprakandet. läser bloggar och njuter av solen. Ha en jättebra dag för det tänker jag ha!!
Godmorgon och kram från Häxan.