tisdag 27 april 2010

"Lite ensamt men inga smulor!"


Ja, nu är jag ännu en gång ensam i hemmet, Lilla Frun är inlagd på "hospitalet" för att ställa om sin medicinering, hur länge hon blir borta den här gången vet ingen. Vi har haft det så här nu i 16 år, vissa år har hon legat inne på sjukhus i fyra omgångar, bott på servicehus och legat på sk rehabanläggningar, jag vänjer mig inte. Borde bli van nu men jag tycker det känns tommare och ensammare för varje år som går! Självklart så beror det bl a på att barnen nu är större och behöver inte sin Pappas "tid" i samma utsträckning!
Men, det här är ingen snyftblogg, det finns fördelar också........nu slipper jag alla "smulor i soffan"! Ska förklara, min Fru är ofta illamående av sin medicin och då käkar hon Cream Crackers hela tiden, milt sagt, det blir smuligt utav h-e bokstavligen!
Fast i ärlighetens namn så saknar jag nu smulorna också, se vilken fin kudde jag hittade på en Engelsk sajt, jag mailade till kvinnan som syr dem, men hon ville inte ha någon länk på min blogg hon har tröttnat på att sy upp dem, men när jag körde min "story" så lovade hon att sy en redan i veckan och skicka till mig! Pengarna då, frågade jag? De kan du skicka mig när du fått kudden, blev svaret! Hederssak, självklart så kommer pengarna med vändande post! Sådant gillar jag, människor som blåser varandra ska man "stympa" i sann Vikinganada!
Jag har redan gjort rent och dammsugit i soffhörnet där "Lilla Frun" brukar sitta! Okej att "Mitt Lilla Kex" ligger på sjukan, nu när jag hittat en (nästan) lika fin och mjuk ersättare, fast "hon" smular inte så mycket!
Fan Vänner såg ni? Oumberlige Peter är på "inredningsbanan" igen, fattar det inte själv!
Håll i Er, för nu kör vi hårdare än någonsin, Välkommen till Oumberliga Ting

3 kommentarer:

B i t t e sa...

Klart att det blir tomt, om man inte själv väljer sin ensamhet är det inte lika lätt att njuta av den. Hoppas hon snart får komma hem och smula ned soffan igen :-)

Malin sa...

Åh vilken underbar kudde!!! Synd att den är jobbig att sy annars hade jag gensat beställt en jag med!
Hoppas att du kan njuta ngt av ensamheten trots att den är tung. Att se sin kärlek sjuk och inte mår så bra är fruktansvärt! Jag lever med en man med hemska fantomsmärtor, men jag har turen som får ha honom hemma!
Kram på dig och frun!

Photo by Maria sa...

Klart att hon skall ha en sådan kudde, perfekt ju..

Hoppas du snart har frugan hemma igen och alla smulor..

Kram Mia