tisdag 13 april 2010

"Ett vanligt djävla Vikingaliv! Del III" "Samt tvivel!"
Shit också! I och med detta "tredje" inlägg i serien "Ett vanligt djävla Vikingaliv"! Så drabbas jag ännu en gång av "kraftigt bloggtvivel"! Är det verkligen intressant! Som ni ser så sätter jag ett utropstecken istället för ett frågetecken som avslutning. Så det är inte "svar" i egentlig mening jag "fikar" efter. Min målsättning med bloggandet var ju att få fart på den "patient och smärtförening som jag drog igång för snart 2 år sedan" Se http://www.jernsaxen.blogspot.com/

Jag tycker personligen det är viktigare att få svar på hur i helvete det kunde missas att klumpen i Therese Larsson livmoder inte var ett myom, utan svår cancer. Det tog 6 månader innan hon kom till en specialist och då hade redan cancern spridit sig till lungorna. Nu är Therese död!
Visst säg att du är nöjd med din Doktor, visst det är viktigt, men "rök fram rötäggen ur sina hålor" till Läkare som inte sköter sitt jobb! Vanlig djävla medkänsla kommer man långt med!

Jag var själv svårt sjuk i neuroborrelia i nästan 3 år, jag vet vad jag talar om, att sedan ha en Fru som misshandlats" inom vården i 16 år gör mig till specialist i ämnet "Dåliga Läkare kontra taskig sjukvård"!
Vem är då Therese Larsson, ja en människa av "kött och blod" som du och jag, men som ingen lyssnade på!
Kanske blir texten i det här inlägget viktigt och tillsammans med bilderna på hur jag och min Fru käkar sallad på Södershöjder så kanske någon mer blir nyfiken, vad håller han på med egentligen, den där killen som kallar sig Vikingahövdingen Ulv Röde? Har det "brunnit"?
Eller kanske är det faktiskt så att han "bryr sig" vad som händer i vårt samhälle, kanske han innerst inne tror på det goda och att demokrati kanske kan fungera? Kanske tycker han att man faktiskt ska engagera sig lite!
Eller annars kan man tugga vidare på sin "sallad" här i livet, fundera på vilka prylar man ska köpa! Flest saker när han/hon dör vinner!
Ibland blir jag så in i helvete förbannad!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson alias Ulv Röde!

2 kommentarer:

Elle sa...

Jag uppskattar dina inlägg, för då får jag en liten tur genom huvudstadens mer (eller mindre...?) intressanta turistmål! Ja, att hitta en bra pizzeria är ju också viktigt!!
Kul att se en skymt av Kryckan/Lilla Frun/Häxan, även fast hon försöker gömma sig bakom frisyren. Har en liknande hårbeklädnad så jag känner till alla tricks!
Och varför har kvinnor alltid mindre tallrikar än män...fast jag ser att du INTE har en stor steak på din tallrik, som en riktig viking ju borde ha!
Min man äter inte "bara" sallad...
"Jag är väl ingen j-a kanin" brukar han säga om gröna tallrikar. Nej, köp hellre hem 2-3 kg kött och ställ honom och kollegan vid grillen - då är han lycklig! Det enda gröna som då får närma sig honom är gräset han står på när han grillar!

Nu börjar jag svamla om mer (eller mindre...) oviktiga saker.
Du försöker ju faktiskt göra ett inlägg som får oss att vakna till lite.
Jag vaknar till och ser att tiden springer iväg och att jag nu måste hämta min dotter!
Tills nästa inlägg!
Kram Elle

Västgötskan sa...

Jag är helfascinerad av din kamp här på bloggen och med din förening!

Får lite ångest ibland när jag upptäcker att jag tyvärr inte alltid orken (eller tiden) att själv hjälpa till. Men det är viktigt, absolut.

(Svar trots att du hoppade över frågetecknet). :-)