onsdag 23 februari 2011

"Ät ej gul snö.....!"


Idag bryter jag som vanligt mot alla "bloggregler", gör mitt tredje inlägg på raken idag! Det värsta är att jag faktiskt blir lite besviken om Ni läsare inte läser dem också, så när du kommenterat detta inlägg så är det bara att gå vidare med nästa!
Om man inte gör det så glöm inte att jag är en hämndlysten, vresig gammal Vikingahövding, jag har redan ditt IP-nummer i och med att du är "här" nu..........och jag har många "galna undersåtar i Vikingacybervärlden" som gör allt för sin Hövding! Du vill väl inte ha din blogg "kapad"..........tänkte väl det, bara att läsa och kommentera nu.....inget hot....bara så att du vet!
Visst är det vackert med snö och solsken, men nu när det varit så mycket snö i hela vårt Rike ett tag nu så börjar den förvandlas till en icke så vacker och aptitlig "gul sörja" på sina ställen.....allt kan man inte skylla på djuren.................lite "ofräscht" om jag får säga min mening!
Ha en fin Onsdag!
Kram ifrån Oumberlige Peter!

7 kommentarer:

Mina dagar sa...

Ja herregud så mycket gul snö man kan se ute nu! Och lika mycket "gult" är det ju när det inte är vitt ute!! Det är ju bra att tänka på då!

Nej men nu kan jag inte läsa fler inlägg för jag måste plocka upp det jag handlat och sedan åka iväg till simhallen och titta på dottern som ska ha klädsim idag!
Ha en fin onsdag du me!
Kram Eva

Lippe sa...

Det KAN vara öl oxå!

Precis som att jag KAN lämna normalånga kommentarer men kanske inte så troligt??

Caja: sa...

;-D/caja

Västgötskan sa...

Oj oj! Här vågar man ju inget annat än att kommentera. (Fast jag håller fortfarande fast vid att du skriver lite för många inlägg per dag ibland) ;-)

Hade varit lite intressant att få bloggen kapad ändå måste jag säga. Dels för att se om du hade klarat det (?) och även fått en del intressanta inlägg när man själv har blogg-hjärnsläpp! Din inspiration är det ju inget fel på. ;-D

Kram Västgötskan

Tankar vid midnatt sa...

Även vi har blivit täckta med snö igen! Tvi vale!

Huskatt sa...

Nix, ingen gul snö...;D
(har inget vettigt att komma med, men vågar fasiken inte reta upp dig hahaha)

Anonym sa...

Okej, nu ska jag raljera en aning kring din kommentar hos mig, du vet där du nämner hur trevligt det kan vara att lätta sig efter en lång krogkväll där ett otal ölbrygder konsumerats.

Det är ju jätteskönt, kan inte säga annat! Dessutom brukar det ta en stund, och då blir man lätt filosofisk i väntan på att bli färdig.

Det finns inget kontroversiellt i detta, utan det kan lugnt räknas in till raden av världssanningar.

Och glöm för all del inte bort att det också kan uppstå fantastiska ögonblick då man gör nummer 2!

Någon känd människa myntade ett uttryck om fenomenet...vem var det nu?...ah, låt oss säga att det var Carl Bildt, han sa så här;

"Den som säger att en orgasm är det skönaste som finns har aldrig varit riktigt skitnödig."

Och det gräsliga är att det ligger något i det ;)


Kram på dig, hälsa de dina!