söndag 13 mars 2011

"Alltid på jakt efter nytt blod............!"


Hmm...........ser att det är lite "kommentarsfattigt" på bloggarna land och rike kring! Så även här......nu ska jag se mig om efter lite nytt blod...........bita till djupt i strupen och när du läsare vaknar till i morgon så är det första du tänker........Oumberligating....jag måste bara bli följare!

Har just läst i tidningen att vi Svenskar är ett ständigt "oroande" folkslag! Tänk om jag går in och "biter" fel person.......en vegeterian..........någon allmän "suris" som inte förstår sig på humor...eller kanske en "riktig galning".........ja, vad vet jag.......fast jag ska prova att nu besöka några helt främmande bloggar........hugga djupt " i strupen" och sedan vara precis lagom gullig så någon kanske tittar in här och säger "Hej"!
Vid datorn som vanligt Peter Olofsson alias Ulv Röde!

9 kommentarer:

Kati sa...

Hej!

Via mormormu... din fru... hamnade jag här.... tjingeling...

Alltså första gången...

Trevlig söndag!

Kati

ღ ℬabbi sa...

Jag är gullig och tittar in för att meddela att jag kände nåt skit på halsen...så det var du? Alltid trevligt med nya besökare :D Nu tittar jag runt för att se vad du är för en tjomme...tjingeling!

ღ ℬabbi sa...

Fast nu blir jag lite konfys...varför just jag...hur hittade du mig? Det enda vi har gemensamt vad jag kan se (sett ur bloggperspektiv) är att vi båda följer bloggen "Diagnos Hjärntumör "..aja skitsamma. Du verkar ju vara en "udda" (sett ur mitt perspektiv) men glad skit ;D och jag gillar glada människor. Hav en goder kommande vecka! Kram från Sumphålans innehavare..

PS du har märkbart många damer i din blogglista osv...å andra sidan har jag det också. Bloggar kvinnor mer än män? Tål att funderas på..

ღ ℬabbi sa...

Aha..ok..schysst att du hjälper din fru! Min erfarenhet i att vårda en sjuk anhörig ligger nog en bit ifrån det du gör (hoppas jag), jag vårdade min mamma som fick Alzheimer i nästan 6 år tillsammans med min bror. Och det kändes bra men det var jobbigt också. Men..den man älskar vårdar man :) efter bästa förmåga. Ha det bra på jobbet! Kramen

Disa E sa...

Ahaaaa...så det var så du hittade till mig :D
Tack för besöket i alla fall och kommentar!
Ska kika lite mer jag också, som Babbi! Ha ett fint avslut på veckan och hälsa frugan!
Kram på er!

Tankar vid midnatt sa...

Jo det är bloggkommentartorka.Kanske vi svenskar går bara och hänger läpp i sin längtan efter vår. Men jag fortsätter skriva ner livet och tankarna. Letar ibland efter en stilig hals att sätta tänderna i...

BP sa...

1. Din taktik funkade.
2. Har inte märkt bloggkommentartorkan på min blogg... än.
3. Personligen är jag glad för varje (kvalitets-)kommentar jag får. Meningslösa kommentarer vill jag inte ha och skiter i.

Marie-Louise sa...

hahaha underbar humor :)
Jag hittade hit via Katisblogg :)

Anonym sa...

Bloggkommentartorkan kommer och går, men bloggarna består:-)

Gillar din galna humor. Nästan alltid i alla fall...

Ha en sån där trevlig måndag i ditt liv!