fredag 18 mars 2011

"Fredagsstock åt alla............"


Berättelsen om en bild! Det här med att blogga är intressant och när jag till hösten börjar plugga beténdevetenskap (inte för det behövs kunskapsmässigt, utan för att få en tittulatur) så måste självklart en kommande c-uppsats handla om mina bloggår!
Det som händer på själva bloggen är ju ointressant isig, utan det är "kringverksamheten" som fascinerar mig mest. Bl a alla mail jag får till jernsaxen@live.se (Fortsätt gärna skriv)
Helt klart så framkallar Oumberligating Bloggen en massa känslor av alla sorter!
Ingen behöver vara orolig skulle aldrig falla mig in att varken nu eller i framtiden nämna några namn! Vissa av Er har ju blivit mina "riktiga Vänner"!
Lite trist är jag att jag senaste tiden fått så många negativa mail om mina lite mer "erotiska inslag" här på bloggen!
Det jag visar på denna blogg är ju bara "jordnötter" i jämförelse vad som finns på sk "vuxenbloggar", fast jag har en känsla av att jag klampar runt i folks "finrum" i och med denna blogg och min Smärtblogg Jernsaxen!
Dessutom är jag helt övertygad om att "levande människor" är "sexuella människor"!
(Observera att nu menar jag inte praktiserande sexuella människor utan människor som vill vara det, kan ju finnas många hinder, sjukdom bl a, se på Min Fru hade hon varit frisk så kanske hon gått på PoleDancekurs med vår dotter, vad vet jag!)
Helt underbara mail på den fronten också, men tänk på att jag är en gift ärbar Man!
Hmmm........lite lång inledning kanske......skulle ju vara berättelsen om en bild!
Undrar om människor som skriver att de jobbar hårt vet vad de talar om? Vilket jobb som helst blir djävligt krävande både fysiskt och psykiskt om man inte trivs med det man gör!
Just nu när jag sitter här och skriver så längtar jag ut i naturen, att få fälla en djävla massa träd igen, känna doften av sågspån, bli genomsvettig av mitt eget jobbtempo och ibland känna blodsmak av det hårda fysiska arbetet! Jag lever som jag tidigare skrivit i två helt skilda "jobbvärldar", snickar just nu en altan åt en kund och på kvällen är jag i "vårdsvängen", slitsamma jobb, men härliga, fast på helt olika sett!
Se vad du vill i den här bloggen, antingen du uppfattar den vara "halvtom" eller "halvfull"!
Men skriv förfan inte att jag driver med folk som har det svårt! Då har du inte läst min blogg ordentligt! Den här bloggen började inte igår, den började skrivas för över två år sedan och den "röda tråden" finns där.......var så säker!
Inbillar mig inte att någon kommer ta upp "tråden" någonsin och följa den bakåt, det vore att sätta sig på "höga hästar".........den "röda tråden" finns där "från förr och in i framtiden" för att jag själv ska hitta fram på "livets stig" som kan vara djävligt svår att följa ibland!
Önskar en trevlig Helg till alla eller de läsare som är kvar!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson!
PS: Till alla Nära och kära som inte Gratulerade mig igår! Ni är nu strukna ur min adressbok!
Okej jag jobbade till halvtolv igår kväll, men det finns sms! (ler)
Innan jag lade mig igår sjöng jag denna låt: Den stora dagen.....

4 kommentarer:

Lippe sa...

Åhhh, vad kan det vara för låt? tänkte jag och lutade mej förväntansfullt bakåt bland kuddarna......aaaaaaaarrghhhhhhhhh!
Mina öron blöder..förbaskade karl!
Nu måste balansen återställas och det måste till en hel del tunga grejer för det!
Kram du för mej fortfarande oumbärlige viking!

(fast jag kommer hädanefter inte ha hög volym på från början när jag ska lyssna på något hos dej)

BP sa...

Okay: I surrender!!! Jag viftar med den vita flaggan. Nej jag ber inte om ursäkt för min kommentar igår men jag förstår vad du menar. Friends!!!?

PS. "Humour doesn't travel" brukar maken säga. Han har rätt. Har känslan av att du är (minst) lika nere som jag just nu. DS

Ronny sa...

FUCK! jag glömde

Tankar vid midnatt sa...

Jag älskar att läsa din blogg. Ibland är jag mållös och kan bara inte lämna en kommentar, ibland skrattar jag så tårarna rinner och kan inte se tangentbordet. Fortsätt - även om jag inte delar din asatro och alla dina åsikter så är du verkligen oumbärlig!!! Du behövs för oss "out on the edge"...