måndag 21 mars 2011

"Precis så vill vi ha det............!"


Ja, precis så vill vi ha det! Exakt som det står i Dagens Svenska Dagblad! Bättre rik och vacker än fattig och ful! Jag vet inte om jag får kalla mig för Täby bo, men jag gillar filosofin att skilja på skit och pannkaka. Vi har en liten bostadsrätt i Täby annars bor vi på vår herrgård utanför Torekov, golfen är lite mer kontinental här!
Det är bra om de med lite sämre ekonomi bor tillsammans i andra förorter, gärna förslagsvis söder om Stockholm! Då kan de hjälpas åt på många sätt, mecka med crossmotorcyklar så deras tonårspojkar kan köra i naturreservaten, storhandla på Willys mm och liknande sysselsättningar som arbetarklassen gör. Sedan när de kommer till Vackra sköna Täby för att byta blöjor på den åldrande befolkningen så blir det lite mera spännande, nästan som att komma till Hollywood!

Det är också bra att de kommer med kollektivtrafiken hit, så deras rostiga bilar inte förfular miljön här, fast om de envisas att åka bil hit, tankade med slangat bränsle, så är ju det bättre att de gör det än bor här! Eftersom de åker hit och inte härifrån i morgonrusningen, så blir det inte stopp i infartstrafiken när deras hemmalagade 90 tals bilar lägger av i morgonrusnigen!

Dessutom är det ju trevligare för vårat Kära Statministerpar att slippa möta någon lissmande socialist på morgonkvisten!
Sedan det här med att man sålt ut det allmännyttiga fastighetsbetåndet....usch sådant är bara dyrt och krångligt, hyra sin bostad, nej där betackar jag mig, kanske skulle jag kunna hyra en sommarstuga eller ett hotellrum men inte mer! Det är väl inget att hänga upp sig på om man måste spara en slant innan man får hyra, det visar ju bara att man kan betala sin hyra och göra rätt för sig!

Jag har ju ingen blogg att skriva på så jag har lånat min Röde Vän Peters blogg för att uttrycka min åsikt! Bloggar normalt inte själv, känns lite White Trash på något sett!

Peter och jag har helt skilda åsikter om mycket, men det är så härligt att se på honom och hur hans muskler spelar under hans svettiga solbrända skinn när han på sommaren arbetar i vår trädgård!
Todelo ifrån Mary Von Tott
PS: Den där Oumberlige Peter är ju en liten "stygg pojke", så det kanske inte gör någon om jag passar på att ge ett litet boktips! En bok om hur man blir riktigt riktigt rik och ändå har ett fantastiskt sexliv, ja precis som vi har här i Täby! Klicka här!

3 kommentarer:

Mångmamma sa...

Som uppväxt på Liiidingö, förstår jag preciiis vad du menar här.
Själv tycker jag att det är så erbarmligt trångt i Skåne så jag har slagit ner bopålarna på ett säteri i fagra Småland.
Lite mindre konkurrens om pöbelns hejarop!
:)

Photo by Maria sa...

Känner att det är tur att jag bor söder om Sthlm, långt söderut därifrån ;-)

Kram Mia

BP sa...

Nu förstår jag inte alls vad du menar. Detta måste bero på att jag inte läser SvD (inte DN eller DI heller för den delen) och att jag faktiskt ÄR Täbybo;-)