söndag 6 mars 2011

"Sveriges sämsta säljare...............!"


Som sagt Jag, "Kryckan" (Lilla Frun) och Åke var på "Allt för sjön Mässan" i Älvsjö igår!
Vi möttes upp utanför som planerat! Åke är en gammal Kompis till mig, rik som ett troll!
I detta sammanhang spelar det faktiskt en stor roll. Åke skulle nämligen titta på en ny båt eller ett mindre Fartyg kanske man skulle kunna säga!
4 till 5 säljare var de i Princess stora monter, alla i mörka kostymer! Nu inget ont i kostymer för jag en en stor anhängare av det plagget, men låt aldrig en kostym bli en IQ-protes, man kan aldrig dölja sina brister med en kostym inte. Har man kostym och särskilt en mörkblå sådan då ställer jag krav, då ska jag mötas av en Man som kan sin sak, alltså försäljning, så var definitivt inte fallet igår!
Det börjar med det första hindret, en brant djävla trappa upp till utställningspodiet, jag lyckas få en flarne till säljare att reagera på att vi ville upp.........tror ni denna "Mörkblåkostymbryddeförsäljare" agerar Gentleman? Icke sa Nicke, han var helt stum, kanske inför min Frus skönhet! Normala säljare i alla sammanhang brukar erbjuda min Fru lite gånghjälpsassistans, Jag påpekade att det var nu tredje året i rad som de inte haft ramp till sin "monter", en av deras större konkurenter Sunseeker hade ordnat det i år. Har haft en hel del kontakter med dem via Smärtföreningen Jernsaxen.
Sedan brukar också Handikappade få någon form av "förturshjälp", nej "säljarkåren" stod nervöst och gned händerna emot varandra i sitt "försäljarbås", inte någon form av uppsökande verksamhet inte, eller inte ens ett "socialt umgänge" med sin "kunder".
Vår Vän Åke som var med hade också en "skicklig säljare" fångat upp, nu kan man inte alltid se på folk om de har pengar eller inte, men det finns detaljer för den som vill/kan se!
När Åke tog av sig skorna så observerade en av säljarna att det var olika färg på innanmätet i skorna.........det var lustigt tyckte han! Visst var det "lustigt"........som säljare för båtar i mångmiljonklassen så borde man hänga med lite i "modesvängen" eller åtminstone läsa Oumberligating Bloggen!
Vilket fall som helst så blev vi placerade i kö för att få "titta på båtarna", som sagt en "hel kö" med kunder som bara stod där utan att någon egentligen brydde sig..........så bygger man inte ett "varumärke".........skulle vara djäkligt kul att hålla "säljkurser" för Princessförsäljar Team, men de är så stora nu att man glömmer det "lilla" och gör man det så "faller man pladask", det vet alla som kan sin "affärshistoria"!
Åke ska i veckan träffa en representant ifrån Sunseeker, fast egentligen skulle han vilja ha en Princess eftersom han haft en tidigare! Visst är det lustigt hur det kan bli här i livet!
Jag och Lilla Frun är också eventuella blivande kunder, vi har funderat på att sälja vår Husbil och tillsammans med några andra par som är i vår situation köpa en större båt tillsammans, låt oss säga inom 5 år!Okej, allt är på "planeringsstadiet". Fast en förutsättning är ju att vi kommer upp på "försäljningsrampen" och att en säljare säger Hej och Välkommen, tittar en i ögonen och intresserar sig för att nu kommer det eventuellt en ny kund! Här ska "fan i mig säljas!
Vad säger Ni nu då alla som klagat på att Oumberliga Ting Bloggen blivit för sexfixerad?
Oumberlige Peter kunde faktiskt göra ett inlägg utan "sexuella anspelningar"..............nästan.............för jag måste säga att Princess 52 fotare hade helt perfekta sängar för lite "bus"........det står stora skyltar överallt på båten att man inte får provligga sängarna........självklart skiter Oumberliga Peter i alla skyltar och har alltid gjort så!
Helt sonika lade jag Lilla Frun i en av sängarna och testade, varsamt lade jag mig över Lilla Frun och tryckte till lite lätt...............japp...helt perfekt, vi slog inte i sängbotten!
Alltid en början Princess...........men det måste ju finnas någon som vill sälja båten också?
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Kapten på Cyberhavet!

Inga kommentarer: