måndag 12 januari 2009

Djur är egentligen varelser anser jag och inga oumberligating, men en del kan tydligen inte vara utan dessa varelser....



...och då blir det automatisk Oumberliga iallafall. Att avla fram ett djur med genfel kan ju inte heller vara etiskt riktigt, men om det nu finns någon där ute i cybervärlden och har en redan född Sphynxkatt som ni av någon anledning inte kan ha kvar så hör av Er till mig så tar jag gärna hand om den, om den inte är lika tokig som katten Fleshy i serien Monty (serietidningen Larsson som i sin tur är helt Oumberlig) förstås!
Det finns många kattfantaster här i bloggvärlden ser jag så nu får ni en fin länk att titta in på www.kattdirekt.se där har jag också stulit bilden på Sphynx kattungen, hoppas ni inte blir upprörda därifrån, det är för en god sak, att varna katten. Trevlig kväll önskar Peter Olofssson!

4 kommentarer:

Viveka i Bläckhornet sa...

Hej peter!

De är rätt söta dessa katter trots sitt utseende. Jag är egentligen en stor kattälskare, eller har varit iallafall. Har vuxit upp med dem och vi har varit de allra bästa vänner tills jag blev ALLERGISK. Efter det stoppade jag undan min kärlek långt in i hjärtat för att det inte skulle göra så ont.
Men en katt eller hund eller vilket djur som helst kan ha den effekten att den blir ett oumbärligt ting ;)

Ha en fin kväll

Viveka

gissan sa...

Ja dessa djur.. animaliska bestar..!!! Hahaha..nä då...jag gillar egentligen vår katt...men säg inget till nån.. ;)
Han är skitduktig på att ta möss. Så han gör vad han ska och sköter sig i de flesta fall bra.
En annan katt som visar lite hur vår är, det är seriefiguren Elvis' katt Sonny...
Kolla in den. SKitskoj.
Ha en go kväll ni åxå.
Gissan

Butik Östergården sa...

Där tycker vi olika du och jag! Djur är helt klart oumberliga ting för mig. Skulle kunna ha huset fullt. Har i dag två schäferhundar. Hade förrut även två katter. Men tyvärr bor vi för nära en stor väg där de båda katterna blev påkörda. Så katter måste jag klara mig utan. Älskar djur de älskar en och är lika glad så fort de ser en och så positiva, och kännsliga. Kommer jag ner på morgonen och de ser att jag är arg eller ledsen märker de direkt. Då beter de sig omedelbart helt annorlunda mot vad de brukar.
Sov så gott!
Kram Helen

Fru Pusselbit sa...

Djur är underbara och oumbärliga för de familjer som har dem! Själv skulle jag vilja ha en katt, men nu över julen insåg vi att dotter Pusselbit kanske är allergisk mot katter. Vi måste kolla upp det närmare!

Ha det så gott idag! =)