fredag 2 januari 2009

Välkommen till Oumberligatingbloggen...

En blogg om livetets alla "oumberligating" vad det nu är för någonting. Vad jag tycker är oumbärligt ser du på denna blogg, allt i en salig blandning eller som en läsare mailade till mig:
"Vilket djävla sammelsurium det råder på din sajt, hälften kunde vara nog" Synd att du var anonym som skrev det, vill tacka dig personligen, ser denna kommentar som en verklig hedersbetygelse att min blogg fungerar och att butskapet nått fram mvh från Peter Olofsson!
PS: Gamla neonskyltar är inte dumt en sajt om det heter http://www.svenskaneonskyltar.se/

2 kommentarer:

Anne sa...

Hei du..., tenkte akkurat det samme. IKKE at bloggen din var et underlig samensurium da!!! men at våre veien kanskje hadde krysset hverandre denne sommeren.
Var vår første tur til Frankrike, og det frister til gjentakelse. vakker natur og et trivelig folkeslag. Frister til gjentakelse ja, en får se hva fremtiden i 2009 bringer, det er jo finanskrise i verden jo :-))

Anonyme kommentarer liker vi ikke, kan de ikke undertegnes, og liker man ikke det man leser eller ser kan man bare lukke seg ut igjen og fine en annen blogg å besøke.
Normal FOLKESKIKK bor også forekomme i dette medium, det er nå min mening da.

Anne sa...

:-))) med finanskrisen var en liten spøk da Peter :-))) litt ironi, det er meg det vet du.

Vi klager og klager vi her nord på denne jord...(rim gitt!!) klager over at juletreet drysser, og over halvparten av jordas befolkning har ikke tilgang på rent vann en gang, puh... galskap.