lördag 19 november 2011

"Det måste nog bli ett inlägg till......Det du inte ser....!"

Hmm......egentligen så borde det inte bli fler inlägg idag, inlägget nedan borde som sagt få tid att "sjunka in", men livet väntar inte. Bokstavligen, jag måste iväg och arbeta, extra, jag jobbar just nu ibland upp till 60 timmar per vecka för att vi ska kunna försörja oss. När man blir sjuk som min Fru blev när hon var 27 år och sjukpensionär får man en pension som är så låg att den ihop med 3 barn gör att man hamnar under existensminimum. Sossarna satte den dåliga pensionen och sedan sänkte Moderaterna den som grädde på moset förra sommaren.
Fast det värsta med det hela är att min Fru, nu när barnen är stora och har sitt eget liv, är helt isolerad i hemmet under stora delar av veckorna! Nu vet jag att många bloggare har "koll" både på mitt och PocketHexans liv via bloggarna, men en blogg kanske inte alltid visar sanningen. Sanningen hos Min Fru och PocketHexornabloggen är att varje gång någon ser att Hexan varit på utflykt är att hon är fullpumpad med smärtlindrande Metadon och andra morfinliknande preparat som gör att lever och njurar går för högvarv. Nu är Lilla Frun en av Sveriges mest unika människor (Ja, bara det bästa är gått nog åt Oumberlige Peter), hon visar inte med en min sin "kamp" får någon. Okej, hon dör inte av sin sjukdom idag kanske inte i morgon heller men de inre organen har ju sitt "bäst före datum"! Fast det värsta är att vi fick "avslag" på utökad assistanstid förra året, "Hon ser ju så frisk och pigg" ut, har vi hört allt för många gånger!
Så all min lediga tid så tar jag hand om hem, barn och Hustru, men jag ska inte klaga, hur många män i Sverige har möjlighet och måste duscha med sina partners varje dag, så är livet som anhörig vårdare och just det inslaget vill jag inte vara utan. Bröstcancerkontroll med tvål kan man ju göra hur ofta som helst!
Nu har jag i vilket fall som helst gjort frukost till Lilla Frun, placerat henne i soffan, satt på henne larmet, gett henne medicin, satt fram en kyllåda på golvet med mat och dryck, toastolen står bredvid så inte går det någon nöd på henne inte, hon klarar sig bra tills jag kommer hem klockan 1 inatt! Det blir ju bara 12 timmar hon får vara själv! Tänk alla fantastiska TV-program hon kan titta på och nu när barnen börjat flytta så slipper hon deras oväsen och stök! Har dom inte djäkligt bra de här sjukpensionärena egentligen?
De behöver ju inte gör att skit bokstavligen, bara ligga där och se vackra ut och få stålar den 18:e varje månad! Skriv nu inte en enda rad ikväll på denna blogg, hälsa på hos PocketHexan alltså Lilla Frun istället, i huvudet är hon precis som allt ska vara, annat än det är är hos mig!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din optimalt fyllda blöja i Cyberskrevet!
PS: Kanske Fru Olofsson tittar in på min blogg och då kommer hon se att jag spelar en låt för henne här på Oumberliga Bloggen! Älskar dig Fru Olofsson, glöm inte att ta din extra Morfin dos innan jag kommer hem..............vi har redan börjat leka "Jullekar" här hemma......"How How finns det några snälla sjukpensionärer här"....snart kommer Tomten!

4 kommentarer:

Västgötskan sa...

Helt sjukt att andra ska uttala sig om hur man mår, bara för att man inte "bryter ihop" bland folk...! :-((

Kram på er båda från västgötskan!

desperat hemmafru sa...

Men Peter. Jag tycker bara så synd om er. Fy fasen vad jobbigt ni måste ha det mellan varven. Jag skäms över mig själv som går och gnäller över småsaker.

desperat hemmafru sa...

Du har väl inte jobbat ihjäl dig???

Laila sa...

Så tänkvärt...
Jag är så less på att höra "Du som är så glad och ser så pigg ut... Inte kan väl du vara sjukpensionär?"
Får man slå inskränkta människor på käften?

Var rädd om er båda två nu när det närmar sig helgerna! ♥
Dessutom kan Fru Olofsson inte vara normalt funtad ho heller.... Hon är ju ihop med dig! :-P

Sitter här miss i nassen och läser ikapp på din blogg.