tisdag 8 november 2011

"Lite omständigt när längtan till havet faller på....!"I morse vaknade jag med en "lust" till Havet, lite omständigt då jag i princip "lagt Husbilen i malpåse" över Vintern! Inget att göra åt, bara ringa Trafikverket och ställa på bilen, sedan iväg och tanka och fylla på vattentankarna och spolmedel i toaletten. Sedan cirka två mil ut till Kajen på Dalarö..........äntligen långfrukost och igång med datorn, delar med mig av morgon och förmiddagsljuset! Trist men sant, sedan bär det iväg hemåt, arbetsdag idag fast för mig blir det arbetskväll och natt, men en fin start på dagen blev det i allafall, hoppas även din dag började fint?
Vid datorns om vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Din Kapten på Cyberskutan!

5 kommentarer:

desperat hemmafru sa...

Härligt! Jag beundrar så beslutsamma människor. Jag saknar havet också. Uppvuxen på Gotland med havet ständigt närvarande, saknar man det lätt när man bor i Centraleuropa. Inget vatten så långt ögat når... Förutom i badbassängerna då. Suck.

Freedomtravel sa...

Härliga bilder! Det har ju faktiskt varit ganska "varmt" hittills, husbilssäsongen blir längre då :)

Laila sa...

Vilken härlig start på dagen! Så skönt att du fick lite sol på dig idag också.

BP sa...

Sådant gillar jag: Spontana infall och action direkt. Carpe Diem när den är som bäst:-)

Veronica Tingvall sa...

Hej!
Va kul att du hittade till min nya blogg och att du fortfarande skriver om Tilda och Tage ibland. Jag tror säkert att det går att fixa fram ett par ungar till dom innan jul om du fortfarande är intresserad
Hoppas du haren härlig kväll!