måndag 14 november 2011

"Vi har en del snobbiga vänner......!"


Vi har lite Vänner jag och Lilla Frun i "yttersta bekantskapskretsen" som alltid vill vara först och lite märkvärdiga så fort de köpt något nytt! För några år sedan så var vi hemma hos ett par "bekanta" som hade köpt en djävligt dyr chokladfontän. Skitäckligt faktiskt, man sitter an massa människor och stoppar in jordgubbar och frukt i chokladen som man sedan direkt äter, lite ofräscht faktiskt, särskilt när folk fått i sig lite att dricka, det blir ett fasligt chokladkladdande.
Jobbar man som jag då inom "vården" så finns det inget som helst charmigt med folk som är kladdiga i brunt över allt, även om det i detta fall är choklad!
Fast nu är det min tur att "spöa skiten" ur vänkretsen, om någon vecka så kommer min Ketchupfontän hem ifrån USA, då djäklar blir det korvdoppning direkt på festschemat........fast ju mer jag tänker på det (har just ätit frukost) så blir jag lite lätt illamående....vid närmare eftertanke så kanske jag slösat bort 1500:- kronor! Kanske det inte är så Oumberligt ändå med en ketchupfontän?
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Ditt finger rätt upp i cyberfontänen!

1 kommentar:

BP sa...

Fy f*n vad äckligt. Nu gillar jag varken choklad eller ketchup så...

Avbeställ, även om den är billig...;-)