onsdag 2 november 2011

"Min Chef förstår mig inte och mina arbetskamrater vet inte ett skit om installationskonst.......!"


Det är då inte lätt att vara född till en konstnärssjäl, ständigt missförståd och betraktad som lite konstig! Igår hade vi personalfotografering i grupp för någon ny annonskampanj, en trendfotograf hade hyrts inn för dyra pengar, en sådan där med lite skitiga naglar och en sunkig förstor mössa! Jag föreslog att vi skulle ta några Spencer Tunicks inspirerade bilder! Både min Chef och Fotografen förstod inte ett skit vad jag menade! Hallå, det är 2011 nu och Spencer Tunicks känner väl varenda kotte till, åtminstone om man vill kalla sig fotograf. Googla namnet så förstår ni vad jag menar och klicka på bilder, så kommer ni möta installationens mästare, i allafall en av dem! Du befinner dig nu på en annan mästares blogg, Sammelsuriumets Mästare, enligt en arg läsare!
Är det inte ett underbart namn......Sammelsurium......skulle fungera som blogg namn, bara att "stjäla".....det här är Internet när det är som bäst!
Jag tog en egen "personalbild" efter jobbet igår, ensam och naken, precis som jag känner mig ibland. Nu måste jag hitta någon som kan hjälpa mig att "fotoshoppa", hm...där trodde Ni allt fel alla stygga flickor och pojkar som läser denna blogg, det är inte framsidan som ska fixas, utan baksidan, har fått några otrevliga fula värmekvisslor på arschlet som jag vill ha bort! Det här med att köra mycket bil i tjänsten har verkligen sina baksidor!
Vid datorn som vanligt Ulv Röde alias Peter Olofsson Ditt Ventilgummi i Cyberkylan!

1 kommentar:

BP sa...

Det hade nog blivit världens roligaste personalfoto. De är ju så trista och uppställda annars - foton på personalen alltså.
Spencer Tunicks är ju känd och helt fantastisk, även om jag aldrig skulle ställa upp själv.