onsdag 9 november 2011

"Vad säger Ni Vänner....ska vi hjälpa boknördarna...!"De flesta som besöker mig skulle ju kunna kallas för "Allmän Bloggare", vi som berättar om livet i största allmänhet helt enkelt. Sedan finns det ju politik, foto, trädgårdsbloggare, sex och samlevnad, träning, matlagningsbloggare mm........och sedan så finns det bokbloggare....det är faktiskt det enda grupp som jag inte riktigt har kommit "underfund" med ännu. Jag är ju gift med en själv, PocketHexan av mig kallad Lilla Frun och det gör ju inte saken lättare. Jag har lugnt kommenterat och skrivit hos ett hundratal bokbloggare, dessutom har jag figurerat som gästrecensent ett flertal gånger på min Kära Hustrus blogg Pockethexorna. Fast i ärlighetens namn....det har "skitit" sig totalt, varför har jag ingen aning om? Hmm...okej då...jag har mina "misstankar".....kanske är "läsandet" ett annat sett att leva på, att helt enkelt leva någon annans liv, lättare än sitt eget kanske? Ja, nu ska vi inte fördjupa oss mer i det. Lilla Frun, PocketHexan alltså har bett mig att göra lite reklam för hennes bokblogg där hon bla har en tävling för att fira sitt 3-års jubeleum. Klicka på PocketHexorna och läs först och främst intervjun med Sveriges DeckarDrottning Nr:1 Ann Rosman, har Ni orkat igenom Er detta inlägg så finns tävlingen som andra inlägg uppifrån! Först var jag mycket tveksam till att göra reklam för min Frus bokblogg då jag som sagt är lite "putt" på den kategorin av bloggare, men så ändrade jag mig när jag såg bildvalet av "tårtbild" hos min Fru.......helt underbart val...tänk om Lilla Frun håller på att bli lika ekivok som sin Man och hans blogg.....det kan ju bli hur bra som helst! Fast om det är någon bokbloggare som emot all förmodan läser detta inlägg så är jag inte den som är den, det går bra att kommentera hos mig, jag är inte långsint inte!
Undrar om jag kanske inte var lite väl hård nu, det finns en bokbloggare till som har en plats i mitt hjärta, hon gillar barn och ungdomslitteratur precis som jag, besök gärna hennes blogg också, vill du hälsa på hos Boktokan så klickar du på Boktokig!
Vid datorns som vanligt Ulv Röde Ditt Primalskrik i Cyberrymden!

6 kommentarer:

Dehäreja sa...

Gökboets premiärbesök... och det var då synd att jag inte har hittat hit tidigare! Mååånga goa skratt har jag fått här denna eftermiddag :D
Hörröduförresten.... Tack för din kommentar! Snickarn tackar för din förståelse angående klädbytena, men att tvätta sina arbetskläder själv, gick inte hem, om man säger så...

Klart du/vi ska hjälpa boknördarna! Jag tittar in till "Lilla Frun"/Pockethexorna m.fl lite senare.

Ha de gött!

Trädgårdsflow/Garden Flow sa...

Haha... Klart du ska göra reklam för frun!!! Älskar ju egentligen att läsa böcker. Är med i en bokklubb sedan 17 år tillbaka. Vi träffas varannan månad, 'diskuterar' boken (hrmm... ja det där är lite olika från gång till gång hur mycket snack det blir om boken...) och käkar mat (och dricker vin... det är ett måste förstås....). Vi heter Bok och Kok och är ett underbart udda sällskap där de flesta inte träffas eller känner varandra på annat sätt än genom bokklubben. Såå kul faktiskt. Har träff på fredag. Då är det Tranströmers samlade som gäller. Men vi läser det mesta. MEN... nu är det ju så himla tråkigt att jag knappt hinner med att läsa ens de böckerna vi läser där. Känns ju bedrövligt. Har insett att jag kanske är i en fas av livet där bokläsande (annat än facklitt.) inte får plats så där värst mycket. Såå kul i alla fall med Pockethexorna!!! Nä, bäst jag tar och plöjer några poetiska ord av herr Tranströmer nu.... så jag slipper skämmas på fredag :-)))))

So long herr Oumbärlige!!
/Charlotte

BP sa...

Lilla Frun kommenterade hos mig och nämde tävlingen, men då jag är en simpel person med medioker IQ tyckte jag att reglerna var alldeles för komplicerade för min smak.
Hade varit enklare med en tävling/gissning eller likande. Det hade varit roligare tycker jag. Fortare hade det också gått.
Men Lilla Frugan brukar ju inte följa samma bloggar som jag om man säger så;-)

Tantaluran sa...

Tack för trevlig läsning!

/Tantaluran

Anonym sa...

Du har blivit "kändis" på Fredrik Backmans blogg

Fredrik; Det här måste du bara kolla in. Du som älskar bacon….
http://oumberligating.blogspot.com/2011/11/vad-ar-egentligen-jul-for-dig.html

Carina B., 09 november 2011 18.28

Anna sa...

Måste kika in hos henne på stört, vi får väl se om hon bjuder på lite fika.
Hej så länge!!
Kramis Anna